Za doprinose u razvoju RS
0
Kuzmanović odlikovao Radmanovića i Dodika
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti \'\'suri orle\'\'...Ziv i zdrav bio !
Ma zivjelaa Bosna i Hercegovina zauvjek, a svim Pravoslavcima cestitam Bozic.
Predsjednik Republike Srpske pored tuceta osobito bosnjackih ali i hrvatskih lidera koji su 20 godina davali nemjerljiv doprinos za Republiku Srpsku - on ih je degradirao i nije im dodijelio nikakva priznanja. Sramno.
Mogu se oni castit svakojakim nagradama i lentama, to je sve na silu i oni to sami znaju, zato i zure s tim dok se RS nije ukinula, a ovakvi dogadjaji zabranili zakonom.
ALO,MAGARCI, PA RADMANOVIC JE I VAS PREDSEDNIK,TREBATE BITI SRECNI !
ovo je sekundica kad dodo uvaljuje starijem gospodinu jezicinu do grla
namještaljka, čim nema tihića barem među prva tri!
hahah ovo isto kao da sin odlikuje svoga tatu i svoju mamu
e jebiga
@vojvoda, Izgleda da mu ga jos nije uvalio.
@ Al Capone Meni je 40 i kusur. A sto se tice mog komentara- uopste me ne dotice da li je isti tebi katastrofa ili ne. Valjda ti je jasno da se ne mozemo dogovoriti oko najbezazlenijih stvari u ovoj jadnoj drzavi tako da i oko ovoga nemamo isto misljenje, niti cemo ikad imati. Meni se npr. gadi komentar ovog Baste, ali ko me pita? On je za mene idiot, ali nemam namjeru da mu udaram kontru.
pitanje za forumase; da li je ovo poljubac sa jezikom ili bez?
@sok Hvala na komplimentu. Meni je skoro 6 banki, a tebi? Izvini, bio sam prost, ali ti je, brate, komentar katastrofa.
Poseremo im se u ordenje, u one koji ga primaju, one koji ga daju i naravno u njihov cetnitet rs. Nezaboravi Bosnjace da je rs stvoren na genocidu, urbicidu, koncentracionim logorima, ubistvima, pljackama, protjerivanjima, silovanjima, masakrima ...
trebo je i Hareta odlikovati ipak je on najvise pripomogao nasoj ubrzanoj nezavisnosti