Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prethodni komentar odrazava sav sovinizam i komentatora i njegovog mentora kuzmanovica. Kada ih porazis argumentima, sto se desi svaki dan, oni pribjegnu sovinizmu.
Clan Evropske akademija nauka i umjetnosti se ne razumije u pravo,to Hare argumentacija ti je na nivou pravog Bosnjaka. HAHAHAHAHAAHAHAHA
predsjednik Zadruge kiseli kupus sljedeci
predsjednik udruzenja stocara hahaha hajmo raja idemo dalje
predsjednik traktormoto kluba Banja Luke
bravo Damire, kaži tome baksuzu, matorom i senilnom Kuzmanoviću da ide na obuku iz elementarnih pravnih stvari. čuj, on će tebi kako ti ne znaš a on kao zna! zapravo ko je uopšte Kuzmanović? predsjednik čega?
Istina, sjebase te, jarane, strucno. :-))
(D)(R)(Z)(A)(V)(A) koja je uvijek bila i uvijek ce ostati.A vi se i dalje nadajte i zivite u snovima da ce sumska biti to sto je BIH.
BIH je ono što rs nikada neće biti: DRŽAVA
Sta je bih?
to roki reci konju da nije za politiku i pravo na selo nazad kuzmanovicu glupsone
fasizam, nacionalizam naprosto izbija iz ovakvih neljudi
TO KRALJU LOOD SI ZA MEDALJU , UDRI ČETNIKE