Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cobani proslo je to vrijeme kad se vas neko bojao...........mozete samo da malo glumite Don Kihote !!!!!
pavle djurisic znate li ko je i sta je? sta je taj radio zajedno sa h*tlerom i ce*nicima hiljadama i hiljadama crnogorcima, bosnjacima, partizanima? i h*tler mu je licno dao orden u njemackoj za zahvalnost? ucite , ucite i ucite!!!!
ZNACI SASTANAK SRBA ZA IC U BOJ PROTIV BOSNE I HERCEGOVINE!
TREBA POD HITNO U SRAJEVU JEDNA KONFERENCIJA I DEBATA O BOSANSKOHERCEGOVACKIM STECCIMA I DA SE ZAUVIJEK OBJASNI I RAZJASNI KO JE NAPRAVIO I OSTAVIO STECKE PO SVIM TERITORIJAMA BOSNE I HERCEGOVINE! NECE NAM VALJDA KOLONIZATOR SRBIJA PISAT I KRAST ISTORIJU!!! PROBUDI SE BOSNJO, OVO SE VAZI PROSLOSTI TVOJIH PRADJEDOVA, SADASNJOSTI KO I BUDUCNOSTI BIH-E , JER AKO TI SRBI DANAS UKRADU I PRISVOJE TVOJU ISTORIJU PRADJEDOVA SUTRA I ZA BUDUCE GENERACIJE CE BIT KASNO!!! IMA LI BOSNA I HERCEGOVINA MINISTRA KULTURE??? AKO GA IMA CEMU ON SLUZI I ZASTA JE PLACEN?!
Guzmanovic ce u napadu senilnosti da valja nebuloze a ovcice ce da stambiljaju glavama. Hehe
lepi Riijkaard ce danas da najavi i odobri povlacenje i da se izljubimo i razilazimo.... Za selo si donekle, na zalost i u pravu, ali nije ni kod vas nista bolje..realno
Haha cuj sastanak u banja luci ?!?! Moj coro po tim selundrama se samo koride održavaju ( a volova imate mashala)