Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovom covjeku bi trebalo objasniti sta znaci pojam ROK.
ajmo svi zajedno...beeeeeeeeeeebeeeeeeeeebeeeeeeeeeeee
Ziku sminkera sal-fazoni haha
idi begaj
A mogu ONI sve raditi po zakonu, kada su zakone skrojili SEBI po svojoj mjeri. SRAM VAS BILO NARODNOG STRPLJENJA!
Kriminalna porodica Zvizdic,pa to znaju i ptice na grani.ZAmislimo papke koji glasaju za stranku u kojoj ovakav muflon kriminalni,koji ne zna pravilno progovoriti(ko mongoloid prica) egzistira.
Jeste ,iz SDA su zavrsili svi prije rata fakultete,tamo 1993 i 1994,pa su dodatno doktorirali na kriminalu iza rata. Prica o Travnickom "brandu" je prica Seljacke demokratske anarhije,kao i prica o svom ostalom 25 godisnjem kriminalu,koji je zahvatio Bosnu i Hercegovinu.
Koji bolan "moji",sto me odmah svrstavas u nekakve "moje",pricam ti istinu.KAko tako povrsno i trenutno posmatras stvari,pa ne vaze ovi izbori od 2014 20 godine,4 godine ce brzo proletjeti,i dobro je sto ce se sada kola lomiti,na onima koji su nas 25 godina i dovodili u ovako jadno stanje,zar ne vidis da se ni SDAu ni HDZu ne ide u vlast ,da su razvukli formiranje Vlasti,koliko to mogu. Sto se tice Zvizdica,on da je neki kapacitet,i da je moralna vertikala,on bi istupio iz zlocinacke organizacije zvane SDA,a nebi preko svoje familije u Pravosudju godinama prikrivao njihov kriminal,i borio se da ova drzava postane najkriminalnija i najkorumpiranija u Evropi.
Dozivotni mandatar za vladu BiH..!
Ko čini vladu, studentsko vijeće?????