Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAMETNO !! Če...tnicima smo plastično oruzje Kineske proizvodnje :)
pa nasi supci ce dati to oruzje cim ovi dostave potrebnu dokumentaciju,prodane duse.
Ma ovo je ZEKERIJAH OSMIC potpisao 100% !!! SRAM GA BILO !!! A PARE JE DOBIO STARI ZEKERIJA I OKOLIC ZAMJENIK
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pljujes po sarajevu i hoces da ti sarajevo ucini veliko nesto? nek ti srbija da imenajce!
Jb ti ovaj narod. Evo svi sretni što Kusturica nije dobio oružje, a u članku naveden milion puta ozbiljniji problem. Imamo ministre koji se ne znaju potpisati! Tj., potpišu se tako da se ne zna koji se od njih potpisao! Znate li koliko to ostavlja prostora za razne malverzacije? Nek je vama Kusturica bitniji od toga, i trebamo biti bijeda.
GLA, jesi li emir ili nemanja
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
MA treba im ba dati qrac da pročačkaju guzove...
Sve dok bude ovakvih slučajeva, ne očekujte da srbi i Hrvati vole BiH.
Eto sad mogu mirno spavati,nece hidrogenske bombe iz kasarni ici Kusturici,sta bi mi da nije Komsica i ostalih "vrijednih drzavnih sluzbenika"(u prijevodu lelemuda) Za smijanje ,i za plakanje,na sta se mi ložimo, Ekonomiju ce vrijedni Komsic i njegovi jarani u parlamentu spomenuti 2013 hidzretske godine....
e neka vala
Slijedi ponistavanje Komsiceve odluke radi nesaglasnosti Predsjednistva, pa sve tako u krug kao ringispil.
A onda ode Emir da snima scene na crnogorskom kamenjaru, Neka djetici uzmu koji evro, kada bosnje nece.
Ako Nemanja koji pljuje po citavoj BIH dobije ovu opremu onda je Dodik zaista u pravu...
da se rokne.
kusta i ja smo odrasli na gorici ja na broju 24 a on 22 Avde Jabučice.Oni koji ne znaju neka saznaju da mu je studiranje u Č ehoslovačkoj u Pragu platio grad Sarajevo na čelu sa gradonačelnikom Mehmedom Šišičem i sada taj konj se odnosi tako prema gradu koji mu je dao to što sada ima.Ja bi mu dao KURAC toliko od njegovog prijatelja iz djetinjstva PIRME.Sve se da provjeriti u arhivi grada Sarajeva
Ma sta nedaju mu, dajte posaljte ga meni da mu ja dam ......
Svi "dislike" JEBO VAM NEMANJA SVIMA REDOM MATER U SMRDLJIVA USTA jer ja je nebi ni za zivu glavu. Stoko stokasta
OS pripadaju i Srbima i Hrvatima, kad se samo Bosnjavi budu pitali, onda nesto zabranjujte, ovako se samo jos jednom uvjerite da ova drzava NIJE SAMO VASA, evo vam jos jednom dokaz! :)
gospodin Zeljko samo jos jednom dokazao da je jednostavno DINGOSPO..
Evo i zabolikog Komsica, strucnjaka za jeftini politicki oportunizam i prizemni patriotizam. Ovim potezom ce osvojiti dusu i srce raznim neandertalcima za koje su ovakvi potezi i namjenjeni.
Nek' ide Dodiku ! -_-
Gludaco BiH Armija je I Dodikova
Iduci Kustin projekat je NA DRINI CUPRIJA, onaj isti sto ga je Alija molio da nesnima, jer nije dobar po muslimanski narod.
Kusta ce dobiti sve svidjalo se to balijama ili ne. Ipak vi balijaci imate precih I mnogo gorih problema od snimanja kustinoga filma.
Dobit če ČOMAGU!