Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majko mila pa ovi nisu normalni .Stratesko preduzece iz tako osjetljive grane kao farmacija prodati nepoznatoj firmi ili licu ??? Ovo je KATASTROFA OD KRIMINALA !!!
Welcome to Nedođija :D
Prodao je Niksic davno Hadenu Bosnalijek paket dionica u vlasnistvu FBiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hasane, jebote, neko nam uplatio 23 miliona, nemam pojma ko je
U zatvor vas sve treba! Sto niste najavili aukciju? Ima dosta gradjana i domacih privrednika koji bi ulozili u Bosnalijek ili FDS. Tako ste informacije o urgentnoj prodaji FDS-a tajno prodali British Tobacco Intl. Kako su inace oni onda mogli kupiti te dionice u istoj sekundi nakon sto je prodaja emitirana? Vi biste u nekoj zapadnoj zemlji davno završili u zatvoru.
Ja države i gofana :)
Богме гласали сте за њих, ућерат ће вам га културно, распродат све и онда ћете бит арапске слуге док опет нека авангарда не растјера стоку фашистичку оружаном револуцијом.
Njima je bitno da pare uzmu, ostalo ih nista ne zanima.
Znate li vi gospodo ista na ovom svijetu? Za sto ste placeni? Trla baba lan da joj prodje dan, jel da?
Mozda su prodali na e bayu
@tamburela Ma jok uber_u
@tamburela jok na qxl
sretni kupac je Fadil Novalic....
FADILE imaš pravo samo da tako prodaješ firme KOJE TI JE SDA stvorila i poklonila BiH ! DAKLE NIJEDNE !
OTOVORENO PISMO PARLAMNETU FBIH: Bosnalijek je naše vlasništvo a ne vaše. Vi ste izabrani da nam položite račune šta nam se radi sa imovinom koja vam je samo data na upravljanje , te kad mislite da DONESETE ZAKON O DOKAZIVANJU PORIJEKLA KAD SU SVI KUPCI NAŠE IMOVINE NEPOZNATI, pa ne moraju ništa ni dokazivati !
OTVORENO PISMO PARLAMENTU FBIH: Bosnalijek je naše vlasništvo a ne vaše. Vi ste izabrani da nam položite račune šta nam se radi sa imovinom koja vam je samo data na upravljanje , te kad mislite da DONESETE ZAKON O DOKAZIVANJU PORIJEKLA KAD SU SVI KUPCI NAŠE IMOVINE NEPOZNATI, pa ne moraju ništa ni dokazivati ! Prošlo je 20 godina te ako nećete da radite ILI DA SASTANETE, potrebno je ODMAH DA SE RASPUSTITE ko hrvatski parlament i vanredne izbore ! Što to SDA ne odgvovara hebe mi se !
Glasali ste za sda. Tražili ste, sad gledajte. A tek je počelo...
Kupio sam pa šta... Inače sam stidan čovjek i ne želim da me raja svako malo susreće na ulici i traži apaurine.
to bake kupio hanumi za hidzretsku novu godinu 🎎
I sta kad sve rasprodaju, a para opet nema? Sta ce onda prodati? Al tad ce biti neko drugi pa nek on duma sta i kako dalje. Nek je meni dobro dok sam tu, a kad ja odem libo me racku za sve...
Nije poznat vladi, ali: NAROD ZNA! Prodjoše izbori, sad rasprodaji.
ja sam bio protiv Fadila dok nisam skonto da nema goreg razgraditelja i uništitelja SDA od njega .. samo ga treba pustiti da radi i SDA neće postojati od sad pa za 2 godine .. naprijed Fodile, ne ustavljoj se