Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"SAD su opredijeljene i odlučne da se ovaj referendum ne desi i da smatra da, "kad one nekome črvsto zavrnu ruku onda od tog posla sigurno neće biti ništa, i one ostvare svoj cilj". ČOVJEK IMA INFORMACIJE
@ADLER I naravno biće spremne da zbog 9 januara pošalju trupr koje će srediti stvar u RS, vratiti ustav R BiH uz svesrdnu podršku svih evropskih zemalja, Rusije i Kine i u predizbornim mesecima američke kampanje bitno potpomognuti Hilari Klinton u odnosu na Donalda Trampa kome će izbiti iz ruke adute jer će pokazati da je američka spoljna politika superiorna u odnosu na druga mišljenja bez da opale ijedan metak a svi ostali će tapšati i odobravati taj američki potez. Ne treba zaboraviti da je politička snaga Bakira Izetbegovića bitno veća od političke snage Aleksandra Vučića i da je Bakir kohezioni faktor na Balkanu!
@BobaBG70 pozdravi sestru tisucu puta......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad će bosanski domaćin Do_dick da proguta gorku pilulu serviranu od strane gedža iz srbijice i nije on prvi ni zadnji, prije su bosanski srbi gutali te pilule za "više" ciljeve "matice", sjetimo se Dejtona kad su morali vraćati teritorij, pa stigmu genocida moraju nositi sami, a počinili su ga po naređenju gedža, kad bosanskom srbinu-domaćinu, gedžo naredi ratuj, on ratuje, kad naredi miruj, on miruje, yebiga nikad bosanski srbi nisu bili samostalni, yebe ih begeš u zdrav mozak od postanka, ako se zakuha, gedžina djeca uživaju, a djeca bosanskih srba ginu, ko i bošnjačka i hrvatska, nikad za svoje ciljeve.
Ovaj se opet kandidiovao za načelnika Foče , koliko znam da je ON kriminalac koji se "PERE" . Mnogo valja gluposti ali stoji to da ima dobre veze po BIH . Mudar je čovjek a i jak govornik .Dr s
pametan bre ovaj "klixan" zamislite tek da je on "SDA" sta bi tek kupovao kad ovakao jadan obicni"mostarac" kupuje stan u dubrovnniku 4000 tisuca eu po kv2. moj klixane nije tvoje maslo za ramazana, dio tvog mostara sigurno misli onako kao sto ti zboris za SDA i citavu BiH. u to vjerujem i ne sumnjam ni tren. ne treba ocdje nikoga ubjediti za tvoje "bosnjacko" opredjeljenje. nego de ti meni reci mogu li koji put svratiti kod tebe u dubrovnik? tu smo blizu!
Toliko je u Sudu Bosnjaka Sudija? Hvala😃😃😀
Selo moje A u Grad se svalih pa Pomagaj
Krsmanovic je jedan od jntiligentnijih srpskih politicara i nije nacionalista....vidio covjek da nemozes golom guzicom protiv kurca i koprive
SDA treba da preispita treba li joj kreten kao BAkir Izetbegović. Bošnjaci treba da presipitaju treba li im SDA. A UStavni Sud treba da presipita treba li mu Sada Palavrić , sutkinja čistačića i poptredsjednik SDA, koja nikad nije bila advokat, sudija , tužilac ili naučni radnik pa i ne zba šta je to ispit. Ili čekajte generaciju sudija pristiglih sa Biminog Univerziteta iz TRavnika !
SDA treba da preispita treba li joj kreten kao BAkir Izetbegović. Bošnjaci treba da presipitaju treba li im SDA. A UStavni Sud treba da presipita treba li mu Sada Palavrić , sutkinja čistačića i poptredsjednik SDA, koja nikad nije bila advokat, sudija , tužilac ili naučni radnik pa i ne zba šta je to ispit. Ili čekajte generaciju sudija pristiglih sa Biminog Univerziteta iz TRavnika !
Emdžad Galijašević se od ponedjeljka vraća na posao gradonačelnika Bihaća!!!!!!!!!!
napokon neko ko razmislja realno
Necete dok je onog misha Bosica...
klixane uvijek su za ideale ginule budale tako da znam da su oni svi guzicu u kraj kad zagusti
Ovo je opasan demagog, njemu nikada ne znas sta hoce. Nije mu vjere faliti, ali ga se treba cuvati. Cesto je mjenjao i stranke i koalicije, a to nije zdravo, takvi su spremni na svasta, cak mozda i sa Hodzicem u drustvo.
@antestar55 Možda ga i Sejfudin merka .....
Glas razuma iz Genocidne.