Jirži Kudela o stanju u BiH
0
"Krize su postale dio bh. političkog folklora"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
reis je kriv sto jos uvijek imamo vize i sin mrtvog alije s njim zajedno i onaj hasan cengic svi su oni krivi za sve sto se viza tice
Gospodina ambasadore i veliki saveznice srbske ideoplogije o velikoj srbiji.Vi ste nam stvorili sav ovaj cirkus,vi ste ti i eu-ja koja je dopustila genocid nad Bosnjacima mUslimanima,vi ste ti koji(vasa drzava jer ona presijeda eu-u uniju do kraja juna)cete ukinuti vize srbiji genocidnoj koja i dalje krije rane zlocince i genocidase.Prestanite nas hvatat za glupe ovce,vasu taktiku i retoriku dobro znamo i cilj koji imate za unistenje Bosne i Hercegoive. Europa ce pumpet sutra naftu nase drzave,rezerve gasa to niko ne s pominje,auto puteve finansirate o crnoj gori koja je isto ucestvovala i podrzavala genocid nad bosnjacima muslimanima,dajete pomoc milijardi srbiji,investirate,polliticki pridrzavate.A Bosna i Hercegovina? ONA je bila prije sviju vas ovdje ZAPAMTITE,necete joj ukrasti ni njenu zemlju ni njenu historiju i kulturu!Ima vise hiljada textova sevdalinki,koji narod na ovoj zemlji moze to pokazat???Ne vucite djavola za rep,DOSTA VISE PONIZAVANJA!BOSNA4EVER!
Vi Europljani i globalisti ste i izazvali sve krize lafac vam ljubio mater... sta nas krivite za krize kad vi imate najvisu funkciju i autoritet u BiH. Ne proizilazi li iz toga i najveca odgovornost? To je europski folklor! Pokusavate da izazoveze krizu sa placenicima poput onog Mahmutchehajica i onog uhljupa Brane iz Dubioze!
Vi Europljani i globalisti ste i izazvali sve krize yebo vam bog mater... sta nas krivite za krize kad vi imate najvisu funkciju i autoritet u BiH. Ne proizilazi li iz toga i najveca odgovornost?
Fakat kriza nam folklor... Ajd svi u kolo da zaigramo krizu.... Harmonikas Ibro daj nam onu nasu, sviraj KRIZU !