Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad zivis u Bosni i Hercegovini onda si Bosanac,kad zivis u Srbiji onda si srbijanac,kad zivis u Hrvatskoj onda si hrvat,kad zivis ko katolik u Bosni i Hercegovini onda si bosanski katolik,bosanski pravoslavac,bosanski musliman, bosanski jevrej,a u sustini svi bosnjaci,ne?
stanje u Stocu treba da rijese stocani i da skinu ovu bagru sa vlasti koja tlaci ovaj narod. tuzno je samo sto medju stolackim bosnjackim politicarima nema licnosti koja bi ovo stanje normalizovala, ujedinila stocane i preuzela opstinsku vlast od ovih ustaskih slina. krkani nam kolo vode i sta ces.
Interesuje me zasto federacija nista ne cini u to ime?jer ako hocemo Bosnu i Hercegovinu jedinstvenu sa sve tri nacije,moraju postivati i imati pravila za taj narod,hajde vec ucinite nesto u tom zaboravljenom Stocu,nema Hrvata,ima samo katolici,a oni koji sebe predstavljaju Hrvatima,hajmo u Hrvatsku pa tamo prosipajte ustasluk,jer je nezamislivo to sto se radi u Stocu ,a niko nista ne poduzima,hajde ucinite nesto i da se moze kahva popiti zajedno,tako jedna moja komsinica,katolicke vjeroispovijesti,vidimo se u stocu,stvarno mije draga,zagrlile se izljubile,ali toliki strah nisam vidjela da neko ima od tih nacionalista,kao vidje ce mo se,i na tome je ostalo,znam da se boji,ja sam otisla u daleku tudjinu,a ona je bas osudjena da zivi u strahu od exstremista,i to takozvanih velikih Hrvata, POZDRAVLJAM SVE STOCANE
Za situaciju u Stocu su direktno odgovorni predstavnici tzv. medjunarodne zajednice. Upravo oni godinama, jos od od kraja rata, nijemo posmatraju, okrecu glavu ili otvoreno podrzavaju apartheid i segregaciju,ne samo u Stocu, vec i u mnogim drugim mjestima u BiH. Dovoljno je pogledati kojiko fasistickih organizacija djeluje i paradira po BiH, koliko napada na povratnike, bez da su se pocesali da ucine bilo sto po tom pitanju, pa ni da nametnu zakon o zabrani djelovanja neofasistickih organizacija.