Komentari (580)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što je najgore od svega ovaj iz bradonja iz Gornje Maoče bolje govori engleski jezik od sve trojice "predsjednika"BH
Eto ti odgovora zašto BBC moze napraviti ovakav dokumentarac o BiH.
Recite ljudima iz Viteza, hrvatima iz zenice, raji iz maglaja zavidovica varesa i da ne nabrajam dalje da nije bilo dzihadizma i da je to sve podvala kako bi se orcnili muslimani Ma de ba, smjesni ste vise
@zeko,Bakir je kelt al sta vrijedi kad je karina..
dođe neki papak i napiše priču o BiH o ratu, životu, BOŠNJACIMA, SRBIMA, HRVATIMA, o vjeri sve zna kao da on živi u BiH a ne ja i mnogi drugi i to top tema negdje.......
BBC i ostale vece mediske kuce da objave da ce sutra padat ljetni snjeg u to ce se povjerovati,,Ali kada objavi druga mediska kuca da prirodni resursi kao nafta ne moze nikad nestati,,,narod kaze vidi sto lazu,,,,
Aljo je od amerike i zapada odabran(po preporuci onih mladih muslica ) da zastupa muslimane u bivsoj drzavi.Morao je raditi kako oni hoce.Kako su dosli ovi bradati mudjosi ,pa poslali ih isti oni(amerika i europa)koji su napravili i alkaidu i isil i raz*** Balkan i arapske zemlje koje su bile u drustvu nesvrstanih.Kao da smo mi bili baš toliko napredni i sposobni da se sami izborimo protiv "rezima "u Jugoslaviji i da se uspijemo otcijepiti.Baš je jedan tudjman ,alija i milosevic kapacitet za tako nešto.Sve je to fino zakuhano za istim onim stolom gdje se raspredalo o zamjeni regije oko sarajeva za podrinje.Eto sad su i obznanili da je alija dogovorio razmjenu za enklave i znalo se da srbi cekaju da se osvete naseru i njegovim za ono sta su im radili okolo srebrenice.Aljo izvuko nasku kao time ce rijesiti problem osvete.E aljo jeben ti nišane.
https://www.youtube.com/watch?v=34d_ZnF3E_o 5 min Ajemn Abu govori o Zlocinima na podrucju Travnika i Viteza gdje je ubijeno vise od 300 Hrvata , pa 11:40 Adnan Pezo o drugim Zlocinima .. NIKAD NITKO NIJE ODGOVARAO ZA TE ZLOCINE !!!
Nemojte molim vas Aliju kriviti ni za sta,taj nije bio sposoban ni za sta
"Terorizam ne može riješiti samo jedna vjerska zajednica niti jedan sektor, nego cijelo društvo počev od odgoja, obrazovanja, medija i civilnog sektora" -Odlicno receno.
Ja neznam gdje ovaj kovač zivi ali neka se malo okrene oko sebe jer tih potencijalnih terorista ima na svakom koraku po ovoj zemlji pogotovo gradovi zenica sarajevo . vise ih ima nego srba i hrvata po tim gradovima. svaki 4 ili 5 koji prođe ulicom izgleda ko isilovac
Protiv terorizma se mora boriti cijelo društvo, a ne samo jedna vjerska zajednica... Ali ta ih je vjerska zajednica prihvatila i dovela skupa sa SDA. I nikad se nije rijesila stvari sa njima to su neki novi Muslimani kako Seric kaze , prvo se ljubi sa njima na videu i docekiva ih sad sere i ograđiva se od njih da to drzave treba rijesavat. A kako IZ BIH to rjesava vidimo sa imamom Beganovicem.
A , ko ce da se bori protiv četnika sto se okupljaju na manjaci i kozari , protiv ruskih , grčkih i ukrajinskih terorista o tome ni spomena mora da su oni folklorni pokret ha ja ...?????
A moze i ovaj video https://www.youtube.com/watch?v=34d_ZnF3E_o Pa Adnan Pezo sve akcije koje navodi zlocini i pokolji u selima za koje niko NIKAD nije osuđen.
Da se malo prisjetimo nekih stvari... https://www.youtube.com/watch?v=CSkoDVx501A a posebno od 11 min
Zanimljivo je to sto pisu o stranim muslimanskim ratnicima stalno , a o stranim ruskim , grckim itd. cetnicima ni spomena . Dokle vise dvostruka frizirana stampa po muslimanima pisite malo o ovim spodobama koji su gori od svih zajedno . .
Zbog 200-tinjak isilovaca Bosna je odjednom "leglo" terorizma... haj' dobro... A to što na hiljade četnika maršira po Balkanu, npr niko ne naziva Srbiju "leglom" fašizma. Možda i bude ako se neki od novinarčića sa BBCa dosjeti da pogleda njihove izlete po Ukrajini.
Molim ove sto bijesno komentiraju kako je ovo napuhan i narucen clanak da navedu sto u ovom prilogu nije cinjenicno tocno. Prilog je cinjenicno tocan i jezik koji je koristio novinar je vrlo odmjeren, s profesionalnog stajalista nema zamjerki.
za ovaj imidz su ridji i dozivotni reis zasluzni..sve zbog sitnih para...bocinje,maoca,bristol,bbi,ssc,onaj sto je u priglavkama pucao na usa ambasadu,bugojno,zvornik,ilidza izgleda ko kandahar...ima tu materijala