Zanimljivo je to sto pisu o stranim muslimanskim ratnicima stalno , a o stranim ruskim , grckim itd. cetnicima ni spomena . Dokle vise dvostruka frizirana stampa po muslimanima pisite malo o ovim spodobama koji su gori od svih zajedno . .
Prozajebant.. Zlocine psihopatskih pojedinaca ne možeš pripisivati celom narodu! Ali ipak kod nas se svi takvi ljudi hapse a kod vas se takvi sto su silovali, klali i palili..slave i brane!!! Stanite malo pred ogledalo!
Pro zajebant i sta? Normalno da ne priznaju jer nije bio genocid več ratni zločin i ne nego bi trebali da lažemo sebe i sve oko sebe kao vi da bi udovoljili nekome! I sta ako slave svoje heroje isto tako vi slavite oriča koji je oči vadio te zaklao maloletnu decu kako te nije sramota vidiš samo jednu stranu a svoju nikako gnjido. Koji ceo svet je priznao koji onaj satanisticki zapad koji je poklao milijone civila muslimana pa je to bajagi demokratija a streljanje oričevih koljača genocid MANEMOJ! I još bi sada da se idu Srbi pokloniti oričevim koljačima koji su poklali na najbrutalnije i najsvirepije načine preko 3000 Srba u okolini Srebrenice! MRŠ SRAM TE BILO!
Prikaži sve komentare (580)