Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi je kolegice. Doživjela je situaciju iz vica. Jadranka: \" Halo, pa ja sam prva dama Hrvatske\"! Graničar: \"Joj Suljo vidi Severine što se ofucala\"!
Ma nije kolega nazocio da je u pitanju Njeno visocanstvo. Mislio drot da je mama od bruce lee=a, znate ovo svercanje sa kinezima. Izvinjavamo se katolickoj crkvi zbog ovog vjerskog incidenta. Evo dajemo vam dozvolu da udarite jos jedan armirani kriz,ovaj put neka bude 160 m visok i napravljen cementom iz Kaknja i celikom iz Zenice, sve u znak dobre volje i pomirenja.
Komentar da se muški nasmiju: Od svih ljudi ovog svijeta oni baš Premijerki Jadranki da traže..... (ako ona odgovori da je ona Žena, nasmijte se) - Što baš njoj -
zapravo krije da je muslimanka iz viteza koja se samo infiltrirala u neprijateljske redove i uopste nema putovnicu ... svasta je bitno
to nije htjela pecat bih u svom pasosu, a hrvati obavezno svoj udare u pasos, valjda misle odlicna reklama. razlozi tipa \"da se zna kad ste dosli bla bla ne vaze!!!!\"
Jasta,mora pokazati pasos! I ja ga moram imati kad idem u HR.
Nek ona kaže onim svojim kad ja , moja teletina , brizle i ćevapi podjemo na kupanje i roštiljanje u Zaostrog da nam ne kontroolišu dokumente i gepeke i bit će pravii prijatelj Bosne......... ha ha ha dobra je mala \" ne gledajte mi u papire \"
koji je plićak ovu vijest pisao...kakve greške objavljujete
fakat, cuj sefica HDZ-a! pa premijerkka Hrvatske konju jedan
Ne znam za v... 09.12.2009. u 15:29 ali ja bi ovo je*o i ja bi sine
granicar joj rekao decko vadi pasos
sve njeno... ne znam sto bi pokazivala putovnicu. Hrvatska je, zna se, do Drine!
ali ja bi ovo je*o
Cuj \"sefica HDZ\"...
Srbija do Kosova! Hhehe