Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budi miran keru pogani Genocidni
rs je mali bosanski entitet
Prelistajte rs portale, nije bas da ovi ljudi imaju podrsku sto objasnjava zasto se Dodik toliko protivi uvodjenju elektronskog glasanja. Covjek koji je u zadnjim minutama prebrojavanja glasova preokrenuo citav rezultat. Za nasilje nad suprugom, nepoznavanje osnovne gramatike u razmjeni sms poruka, da ne govorimo.
Nevjerovatno da je drzavni ministar zavrsio privatni fakultet 22 godine nakon zavrsetka srednje skole. Ok, ako treba biti covjek po nacionalnom kljucu, mnogo skolovaniji Srba koji mogu izvrsne poteze napraviti na ovoj poziciji. Covjece, vanjska trgovina.
Kosarac mora da se bori za drzavnost RS a na to ga tjeraju ,izmedju ostalog, i saznanje da nema suzivota sa ljudima koji su puni mrznje i osuda za svakog Srbina.Dovoljno je procitati nekoliko komentara i sve je jasno.
poseremo ti se na državu tvoju rs što uzimaš pare od Bosne I Hercegovine da tebi i takvim nije Milorada Dodiga pušili bi svi napustiti Bosnu I Hercegovinu
Klošarac.
Nije maltretirao ženu u zadnje vrijeme, pa mu nije sve potaman.
Banana Republika Šumska je manje država danas nego je bila prije 30 godina. I svakim danom sve manje i manje. Riba se koprca samo kad je mreži.
Rumunjski povijesničar Konrad Bercovici zapisao je: *"Srbi su nacionalisti, beskrajni megalomani bez vjere, to je najšovinističkij i narod Europe, ako ne i cijeloga svijeta, sa Srbima je nemoguće raspravljati, jer su bez razuma. Njih treba mlatiti jer respektiraju samo silu"
Evo onoga koji maltretira i tuze zene
Jadu jadni. Da ste “d” od “države”, hrvati bi sa vama šumarima pregovarali o nuklearnom otpadu. Ali ovaj ženo mlatitelj se poziva na DRŹAVU RBiH da ga brani od smrada preko Une. Sjedi dole kmetu.
Slika i prilika iskompleksiranog svetosavskog kmeta.
Sanjaj siledzijo, nije zabranjeno. Nikad necete biti to sto sanjate! Aport keru!!
I ovo govori jedan ministar drzave BiH...a ovi nasi kao ku... sute i gledaju u kojem pravcu vjetar puse. Ovaj, kao i vecina ministara iz manjeg entiteta, je za hapsane.
Ovo se javila još jedna Dodikova podguzna muha...
rs Karinada tvorevina. Ide ukidanje. Čuo sam da je Dodo dobio 2 milijarde da proda rs i ide mu odlično
LAJ TE KERE JAKOBSVELDA.