Komentari (351)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhvaćeni na djelu! Šta sada? Hiljade i hiljade hektara će morati da vrate Mile i njegovi ahbabi. Gdje pamet stane, sudovi će nastaviti!
JEDINI SUD KOJI TO ZLOCINACKO I PETOKOLONASKO ZLO PRIZNAJE JE "OLUJNI SUD"! TRAKTOR I BJEZI MILE I NEMANJA KOLIKO TE TRAKTOR NOSI! SVE OSTALO, JEBE SE NJIMA ZA SUDOVIMA I PRAVOM! DIVLJACI SU TO, ODMETNICI!
“Rasprava je završena i mi kroz dvadeset dana očekujemo prvostepenu presudu Općinskog suda u Višegradu --------------------------------------------- DO STRASBOURGA ICI, TAMO CE SUD DONJETI ISPRAVNU ODLUKU I PRISILITI BIH DA VRATI U POSJED STVARNE VLASNIKE ZEMLJE!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
oprostite ali nisam upratio koliko je veliki srboljub nemanja donirao za zrtve popllava.... zna se koliko je od ove bijede uzeo... a ponovo hebe mi se neka vas posteno odere!
hahahahahahaha smijesan si
Aihihihihihiiiii :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
otetoj BOSNJACKOJ zemlji? Zasto se naglasava sad ovo bosnjacka zemlja, zar to nije bosanska zemlja i zar Andricgrad i dalje nije na bosanskoj zemlji? Jel to znaci da je Andricgrad srpski grad na bosnjackoj zemlji? Jel to znaci da je moja kuca i dvoriste u BiH srpska zemlja? Zasto je sad ovo bosnjcka zemlja, a kad su gradovi sa srpskim i hrvatskim stanovnistvom u pitanju onda su to bosanski gradovi? Jel Sarajevo bosnjacki, a BL i Mostar bosanski gradovi? Itd itd. Ko vas ne zna skupo bi vas platio.
Potemkinovo selo...
Ivo Andrić se vjerojatno okreće u grobu kad vidi koji krkani manipuliraju njegovim imenom.
erdogan.. pa kad je jedan roditelj crn kao da se ugljenisao a drugi beo kao da je iz svedske dete ce da bude nesto izmedju...turci jesu tamnoputi sto je i normalno jer su majke tamnopute..ja samo kazem da imaju i srpske gene i nista vise..ne mogu deca da budu skroz bela na srbe cetnike..i majka daje neke osobine potomstvu ne samo otac i u tekstu se jasno govori o turskom dvoru..znaci car pasa begovi a ne janicari,janicari su odvodjeni u tursku radi vojne obuke a kada padne vece izgleda da je bilo..zvek zvek dadule sa zenama ciji su muskarci bili druge orijentacije senad..mani ti rome..oni su iz indije i nema nikog ko je povezan sa njima ali ako me pitas..dobar narod steta sto neki drugi nisu kao oni
ja kolko znam ivo andric je bijo katolicki bosanac od kud to da mu pravoslavci spomenik dizu ili obiljezje nisam bio u toku mozel mi ko malo to pojasnit
Kome se on zali kad i ptice na grani znaju da ako nisi Srbin u RS-u onda nemas nikakva prava, a obzirom da tamo Dodik sve drzi u svojim rukama i da je on najveci fan Kuste, nema sanse da dobije spor nikako, posebno sada kad je ovaj sve vec izgradio. U RS-u jos uvijek vrijedi ona: "Kadija te tuzi, kadija ti sudi".
Ivo Andric je bio i ostao Hrvat iz BiH, a sad sto iskompleksirana stoka smrijanska svoje komplekse pokušava liječit to je njihov problem, oni su za nas Hrvate nebitni, jer smo im pencilin, ali vi Muslimani ne smijete nasjedati na njihove podvale, oni su kao drzava smrdija i narod koji su Turci karaki 500 god, na mapi oznaceni kso "prdež Evrope", koji prisvaja tuđe, plagijat narod, lažne istorije i iluzija, zato pamet u glavu BiH Muslimani, držite se nas Hrvata i ove buve mogu da vam sisaju...
A mogli biste i vi BH Hrvati malo da spustite tu lopticu pa da nas prestanete zvat "Muslimani" sa velikim M, jer mi nismo potekli ni od kakve religije već od svog naroda, Bošnjana. Činjenica jeste da je velika većina Bošnjaka naslonjena na Islam ali nisu svi Bošnjaci muslimani (malo slovo m).
ja mislim da Ivo Andric vise nece dugo bit hrvat i njega ce u pravoslavce da prekrste
Prduckajte sad koliko hoćete ! Vi i vaš Alija Izetbegovic ste pristali i potpisali ovo smece od države i Deyton, poslije jebanja nema kajanja, a da nije bilo Hrvatske vas bi isti ovi istrijebili, ali vama su sad Hrvati danima na forumu genocidni, ustaše... Pušite sad kurac, mi Hr imamo državu u EU i NATO, i zapadnu Hercegovinu naslonjenu na Hr, a eto vam smrdojanaca pa se jebite sa njima isti i jeste
Naravno da je oteta,kao i sva druga smrdska zemlja
molim klix da prestane jednog predanog svetosavskog pravovjernika (mada malo umašćenog) nazivati nesvakidašnjim i njemu neobičnim imenom "emir", kao da je isti iz kakvog emirata došao, a zna se da je nemanja ravno s ravne gore došao u bosnu i da ima mesijanske namjere. (nema veze sa onim mesijem kojeg zovu u džihad)
kraguji ne lupaj!rijetko ko prelazi na krscanstvo,jedno su zelje a drugo stvarnost :)ako citas i gledas po svijetu sve vise krscana prelazi na islam.
da je 50 posto bosnjaka ovako kao ovi zemljoposjednici ili kao nana Fata davno bi mi srbe preko Drine katapultirali ali na zalost realnost je drugacija
Mislis pobjegli u Svedsku ko ovaj vas heroj iz Visegrada...
e, sad hrvačić mi neko čudno ime ima ili esad ima čudno prezime ili ništa nije čudno... haman, volio se esadov predak hrvati.
PA DAJ MI RECITE STA TA GAMAD NIJE URADILA NA TUDJOJ ZEMLJI SVE SU PROOTJERALI MISLILI SU OSTACE SVE NJIMA I RADICE STA OCE TO SU USLJE MISLILE AKO SE DOKAZE DA JE IZGRADJENO NA TUDJOJ ZEMLJI TO TREBA RUSITI DO TEMELJA AKO JE PRAVNE DRZAVE
anti-andrić grad.