Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi moji iz ASA Auta opet sire neistine :jasno pise a ima na stranicama konkurencijskog vijeća kpl presuda od 21.07:Br 01-06-26-027-140-II/08 i nju treba pročitati i onda izlaziti sa saopštenjem za javnost. moj glasnogovornik vedran Perišić će dobiti ukor jer širi dezinformacije.
samo su hrvati i srbi posteni a svi su bosnjaci neposteni. Stara SRPSKO-HRVATSKA politika unistavanja Bosnjackog naroda. Niti jedan Bosnjak nema pravo da otvori i razvija biznis jer to je iskljucivo pravo hercegovaca koji ionako ne placaju bilo kakve poreze. Ali zato ti hercegovci najcesce dobivaju parnice od drzave kojoj nista ne placaju. I onda se ovi cude sto postoji netrpeljivost i mrznja. Bit ce je sve dok Bosnjaci ne budu ravnopravni.
NIHADE LOPOVE
Dajte, ljudi, procitajte clanak jednom bar prije nego sto ga objavite. Pisete kao djeca gastarbajtera rodjenih u nekoj vukojebini u Njemackoj koja ne znaju padeze.
Eto ovi iz Ljubuškog su pošteni u pm, pa što ima jada i lopovluka od njih je.
Pa sta ste kontali , prodavati VW u nekoj supici , u hercegovackom kamenjaru?? Postoje neki osnovni standardi i uslovi:
Das Auto... SDP-ova mladez ne vidi dalje od nosa... ustvari vidi , ali se pravi da ne vidi.
ASA je jedan obicni lopov, upšte ne servisiraju vozila, kradu..jedinije je otici i kupiti golf u tuzli nego u po sarajeva jer ASA lopovi drze velike marze..
Ponašanje Imamovića je prozirno do daske, svojim kriminalnim aktima oko sređivanja velikih tendera (mali tenderi idu sitnoj raji) zaslužio je barem 4-5 godina zatvora i zabranu rada na rukovodećim funkcijama. Otkazuje ugovore trgovcima koji ga ne slušaju, ili im nameće takve uslove da ovi jednostavno sami odustaju. I djeca na alipašinom polju znadu da Imamović radi iza leđa N.Hastora i da blati ime Prevent grupe. Urođeni nacionalista i šminker, potkupio je sve po redu, od košarkaških sudaca do javnih tužitelja. Živi bili pa vidjeli. Tender Begu priznaj - pola ti se prašta.
Tender-beže, niko ti ne vjeruje, imas 8 dana da platis 750.000 maraka. Postupi po odluci suda, idu kamate