Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
40% BNP u BiH je pare od dijaspore. a opet se laje po dijaspori. fuj. treba vam cune dati.
Gdje god se šta dešava iste face...Face od kojih se povraća...
Nema dijaspora pametnijeg posla nego da uhljebe izdržava.
Dijaspora vam moze samo kurcinu dati da si izbijete oci
još sam u dilemi je li se svijeta piše malim ili velikim slovom. u suštni dilema je nastala čitanjem ovog članka.
@vlado111, Bivši Srpsko-hrvatski/Hrvatsko-srpski jezik (a sada Srpski, Hrvatski i Bosanski) ima značajan broj nelogičnosti. Svijet je, prema tom pravopisu, klasificiran u zajedničke imenice - što nema nikakve logike. Svijet, ovaj zemaljski, je jedan i unikatan, tako da sam stava da se mora pisati velikim slovom. U tom pogledu se skupina germanskih jezika potpuno ispravno odredila.
Pozdrav Bosno , ah jeli posli toga ko vas jebe.Tunguzija pušta svom narodu drzavnu TV besplatno,kod nas što više ključeva i dekodera koji naravno novac traze.Zelimo samo informacije i jezik da čujemo a ko hoće lukzus fudbal ili muziku ili filmove neka plaća oko toga se mozemo svadjati.Ali brate mili novosti pa to je najnormalnije u svijetu da se svome narodu bezplatno priušti.Znači jedan ili dva kanala koja informacije i novosti iz BiH prenose to bi bilo dovoljno.
Naravno 24 sata na dan
Ogromna vecina dijasporaca ne samo da ne salje pare da pomogne rodbini nego dodje u bosnu da bi se najela cevapa i popravila zube, uvali se rodbini da ne bi placali hotle i hranu, za uzvrat im donesu kineske majice koje kostaju par evra i lovacke price kako imaju kamione, avione, milione...
Samo vi saljite lovu Allah vas nagradio, i neka vas tamo.
26 godina kasnije poslije kada se sve prodalo umjesto da se razvijalo. Kuku majkom pomaganje u prevodu.
Kad treba para tad se sjetite dijaspore. Možemo u istom paketu donijet zakon da ne mogu glasati u domovini i mozda obavijest da svima koji imaju penziju bosni da im se ukida ako su vani.
Od Une do Drine ... ostali Bošnjaci niz vodu jel da? Traže pomoć dijaspore a ovakav "simbolični" naziv stave .. intelektualci i intelektualne gloove nema šta. SEMIHA BOROVAC??? Šta će ona tu ???!!!!
Oprostite, ali... Bosnu iz gabule ne izvadiše ni sve pare Emirata. Koliko je novca do sada pristiglo i netragom nestalo... BiH je mogla davno prešišati Švicarsku. Nego, Bošnjaci svijeta, fokusirajte se na to da isforsirate nove političke snage s kojima može početi novo i bolje sutra Bosne i Hercegovine, zato što sa ovim koje su na sceni 20 i kusur godina nema izlaska iz mraka.
axaxaxaxaxaxaxaxaxa
u prijevodu: iskanje sadake i donacija. pa cemo ukrasti dio. oj majko kud se rodi ko Bosnjak
Bosnjake su njihovi pokrali uz rat kad su bosnjaci slali puno novca tesko zaradzenog za odbranu BIH a pola toga nisu dobili Borci vecina zavrsila u privatnim dzepovima . Haj Bog
Moze, ali kad skinete lopove s vlasti. Jer niko nece da ulaze novac za tudje audije, mercedese i vikendice.