Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hitno i ostro premijeru.Ovdje neko mora u zatvor.Direktoricu i upravu smijeniti i strogo kazniti sve one koji imaju i malo odgovornosti.Djeca su u pitanju.
Kakva crna uprava. Pa nije ona kuhala hranu. Kad budu krivi kuhari i kuharice svi ce se dici jer gdje ces udariti po jadnoj sirotinji. Bla bla bla. Nista od ovog nece biti
Aj ba ne laprdajte vise, sad svi pametni, a grad i zemlja u sunetu. I moja curica je u ovom paketu, pa sta sad??? Krivaca vecih u gradu, pa hodaju dignute glave, a kriticari okrecu glavu kad ih vide. Prema tome, bolje hanume svoje poprašite, nego sto se busate komentarima.
OVO JE SADA KAPITALIZAM,NEMA KAZNJAVANJA VEC POJEDINACNA TUZBA SVAKOG RODITELJA CIJE DIJETE JE ZARAZENO,TREBA DA TRAZE NOVCANU ODSTETU,TAKO SE TO RADI U EVROPI
U pravu si pojedinačne tužbe i odšteta.
Strogo sankcionisani prema našem ili vašem kriteriju? Nije isto.
Nemoguče da niko od kuhara,kuharica ili njihovih ukučana se nije otrovo,pa valjda neko proba hranu da li je slana
konakovic kao uspjesan trener, menager, privatnik itd... moze reci strogo da ce kazniti... on sta je dotakao propalo je.. nadam se uskoro i da ce kantoni :)
Pa izgleda da je i tebe dotakao, oštećeni majmune
ma šta....dovesti ćete opet svoje ljude i žene neće sigurno neko sa strane
Premijeru,tebi i ministru obrazovanja cu poslati mejl SA podacima o radu jedne javne ustanove pa cu cijenjene klixovce izvijestiti o poduzetim aktivnostima...
Uhafsi ih djenerale,valjda nisu "nasi" (SDA).
Koliko je ovakvih situacija u javnim ustanovama od iznimnog znacaja u kojima su uvjeti teski za opisati a direktor kaze : Imam pravo!
"Ukoliko je to dobavljač odmah ćemo inspekciju poslati dobavljaču.'' ...A U MEĐUVREMENU, nek' se dobavljač PRIPREMI za inspekcijski pregled...?... (kakva IMPOTENCIJA)
Pričajte vi šta hoćete Dino je car! On je sposoban i nadam se da za vrijeme ovog mandata neće mnogo biti pod uticajem tuđih nametanja. :)
Car demagogije definitivno.
ako smijenis onu direktoricu kod mene imas jedan veliki plus
nije on kriv za bosnu zna se ko je kriv,on se samo ne treba trpati da je bio borac kad je cijeli rat proveo na soukbunaru
Dino moj dobri.. i vi ste (SDA) otrovali narod pa niste sankcionirani...
Gospodine ako tako mogu da Vas nazovem,a ko ce biti odgovoran i sankcionisan za smrt KK Bosne??? Za lopovluk i kradju zajedno sa Vama,Bukvom,i ostalom gamadi i naravno menadzerom Miskom sa kojim si u talu bio cijelo vrijeme,prema tome nemas ti sta da sankcionises i kaznjavas,kazi sebe prvo.
Misko Raznatovic vrli menadzer..
pa SDA je najodgovornija za svako zlo koje nas je zadesilo proteklih 20 godina, i treba vas kaznit jadovi!
Sankcionisani?! AAAHAHAAHAHAHAHAAHHAHA *crni humor*