Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim se pravda ovoliko, ima tu nešto
Oxyigen i BluRay....ima li većih botina NiP-a od njih dvojice na klixu.
Europol nije neka lako potkupljiva institucija, to što ti je Tito poslao neki papir na arapskom iz Dubaija objesi mačku o rep ipak Europol je ozbiljna instanca, nije to tvoj domen "mahalanje"
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ali se ovaj pokusava da pere ,sve sto je vaskovic rekao sve je istina
av av na aparatima kao botovi zelene kriminalne organizacije
A zašto u martu 2021? Zašto je to značajan mjesec?
UAE inace poznata drzava po uslugama kriminalcima
Prno si na rosu travaru,misliš da će te Kajgana spasiti.
Znači boravio ilegalno 😂😂😂
Čovjek koristi službene resurse u privatne svrhe da se vadi,a ja ne mogu saznati ni termin za ultrazvuk dok ne zovnem 5 puta.Aferim.
Jako validni dokumenti...Da nije tuzno bilo bi smijesno. Sviraces klavir Kifla vrlo brzo. Samo nece biti Omara Mjesecara🤣🤣 Ovi su malo ozbiljniji. ..
Sad znamo zbog čega je ucijenjen da proda državu
Sta kaze Granicna jesi prelazio granicu u tom periodu😉
hahahah čitam komentare i ne mogu da shvatim koliko nepismenih i zadojenih ima na Klixsu Ču Konaković šalje falsifikovane dokumente Europolu???????Pa botovi SDA ne sjede u Europolu ljudi sa završenim Mejtefom ko što ste vi završili...
Nebitno. Bitno je moze li obicnim ljudima u ovoj zemlji biti bolje.
Sumnjiv si mnogo.
Jedino kod nas je opzicija režim. To nema nigdje u svijetu.
Reče i poraste mu nos
Nije majka sina karala sto je kock'o, vec sto se vadio.