Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govoriš o proširenju EU, a u praksi radiš na američkom projektu Otvoreni Balkan, koji je zamišljen da bude prostor sa srpskom dominacijom koji neće biti opterećen "zapadnom demokratijom" i ljudskim pravima, ali će biti pod američkom sigurnosnom i ekonomskom kapom.
Otvoreni Balkan je dobra ideja ali BiH može tamo samo kad rješi pitanje državne imovine i smanji ovlasti entiteta.
Konaković izdajničko pašće
Zamah. Ja vidim da su Dodik i Čović u zamahu. Trojka se ušutila samo tako. Koji zamah jadniče.
╭━━╮╭━━━┳╮╭━┳━━┳━━━┳━━━╮ ┃╭╮┃┃╭━╮┃┃┃╭┻┫┣┫╭━╮┃╭━━╯ ┃╰╯╰┫┃╱┃┃╰╯╯╱┃┃┃╰━╯┃╰━━╮ ┃╭━╮┃╰━╯┃╭╮┃╱┃┃┃╭╮╭┫╭━━╯ ┃╰━╯┃╭━╮┃┃┃╰┳┫┣┫┃┃╰┫╰━━╮ ╰━━━┻╯╱╰┻╯╰━┻━━┻╯╰━┻━━━╯
Sto bi Hrvati rekli Nas dobri Dečko
Da, priča engleski, to mu niko ne može osporiti. Ni jednog trenutka o secesionističkim politikama koje su nas trovale i blokirale već 25 godina, kao na kraju što rade i sad kad su sa njim u koaliciji. Jedina stranka krivac za sve i koja će nas okrenuti rusiji i kini (kada čitaš riječi koje izgovara je sda, na čije mjesto je zasjeo).
Ovaj samo Zamah ima za stvaranje Otvorenog Balkana odnosno Velike Srbije po Nalogu Vucica
Tacno po slikama vidis da ga vodaju ko Klovna i da radista mu narede Stranci i Hdz
Zekan...
Izdajnik sopstvenog naroda radi svoje stolice, ublehas, kakav zamah, NASTAVNIK FIZICKOG bez dana iskustva u diplomatiji, to si i naucio samo stelama do pozicija bez ikakvog iskustva.
A sto ova opozicija pjeni hahahaha hajmo botovo hahaha a i eto culi ste šta je engleski a ne onaj od Zivkovica i robijasa seljaka sa Ilidze (Malezije)...
Čuj ZAMAH ofira se i u Europi da je završio kamena s ramena.
Ministre kada ces i hoces li odpustati,sina i zeta bisere hurme,sina enesa begovica i mnoge druge uhljebe,dok smo mi krvarili za ovo sto imamo danas oni su uzivali po svejtskim destinacijama,prvi pruiporitet ti je odpusti ovaj sljam od uhljeba.
Ne moraš se bavit ničim da vidiš kako se ovaj jado jeftino ,amaterski ,ne sposobno i jadno trudi da izigrava političara,crkotina na krilima Marfija i Smitdha doletio i zgrabio plijen i ne obazire se na Bosansku nesreču i jad koji je zadesio narod,izdajica i malograđanin umißljeni lider ,a u stvari crknuti miš ,i uskoro niko i ništa
Ospem se kad vidim ovog Čovićevog potrčka
Koji zamah 😂😂😂
Tražili ste gledajte....