Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ne mogu da vjerujem koliko je ovaj tip licemjeran. Zna da je nesposoban i da ce radit onako kako to vrh stranke nalaze te da bez nje bi vjerovatno bio nastavnik sporta u srednjoj u ilijasu. Ovo je vrh danas na klix-u!
dino ne kenjaj.....manje priče a više rada. korupcija je najprisutnija u politici i sektorima koje vi kao vlada kontrolišete a gdje zapošljavate osobe sumnjivog karaktera (zoi, skenderija, pionirska, crnkić, itd.). P.S. Đubre jedno lažljivo, sad su nam redukcije vode i prije ponoći!
Vraćajte pare pederi iz SDa
ja postenjacine to junacino------ ne prdi konakovicu
Otkrio si toplu vodu, mamlaze. Samo rigorozno postovanje donesenih zakona nas moze spasiti bijede. Jesi li spreman da ih dosljedno provodis, premijeru.
Otkrio si toplu vodu, mamlaze. Samo rigorozno postovanje donesenih zakona nas moze spasiti bijede. Jesi li spreman da ih dosljedno provodis, premijeru.
I sad će uhapsiti još jednog portira da to dokažu...
Hajde ti prvi pokazi kako si od svojih primanja na koja si uplatio doprinos i porez napravio kucu na Poljinama ??? Da se poklopi.
Koči nas korupcija, ali i nepotizam. Dovoljno je pogledati naše "prvake" i sve će biti jasno
Znamo mi to premijeru i bez tebe.Ucini nesto konkretno jer tvoji prednjace u tome.Spasi nas,budi heroj.
Moj konakovicu ova drzava se raspala davno,a vi aktivno 10 godina uskacete u vozove,nema vise vozova za nas,pa jesi li ti lud,vidis li ti da se sve raspada,jos ovo malo do jeseni,a onda slijedi haos,bankrot
Hehehehe još se šale sa nama ovakvim izjavama :D
Ima li i jedan bošnjački političar oko kojeg bi se usaglasili svi bošnjaci ili velika večina.
Jel to govoriš iz ličnog iskustva ili?
Kuš na premijera? Znaš ti kolki je on čoek? :)
Mrcina jeste, a čovjek bogami teško... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)