Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je tacno \"Jer nemoguće je živjeti neko vrijeme, a izbjeći posljedice tog istog vremena.\" Ovo sto zivimo zadnjih 20 g. je posljedica vremena komunizma i zatvaranja pisaca i vjernika u zatvote, pa sad ti zatvorenici zele da istjeraju pravdu. Sve je ovo posljedica komunizma i diktature.
Od mene dolaze iskrene pohvale za ovaj precizni clanak. Posebno ova izreka: \"Jer nemoguće je živjeti neko vrijeme, a izbjeći posljedice tog istog vremena\" predstavlja jednu objektivnu istinu, koju na ovim prostorima ljudi ne primaju razumnim zakljucima, nego ce je nazalost kroz silu i neizbjeznih cinjenica upoznati kad bude kasno za neku zdravu korekturu.
za Dzemu Latica ce glasati samo oni koji jos nisu razduzili opanke
Greška Bure - Latić je fundamentalista (kao i nekoliko kretena gore) a ne fašista ...
POZDRAVILA TE DORICA ,
\"i nesretniku zatvaranom u komunizmu zbog nacionalizma\" znaci da je Latic bio kriv i da ga je 83. SFRJ opravdano zatvorila ? nema Vla.ha do Bosnjaka
jsta reci na ovakvu provokaciju od placenika SDA-komunjara...cisto se vidi da je tekst narucen od strane SDA-komunjara, da blate jednog intelektualca kao sto je Latic, covjeka koji je zajedno s rah. Alijom i ostalima bio po zatvorima zbog \"nacionalizma\" kako kaze ovaj pisac teksta... jeftin predizborni trik SDA, i jos jedan dokaz da su se komunjare duboko uvukle u SDA...da je tihi oko sebe okupio same komunjare i tako polako unistava stranku...jadno da jadnije me moze biti...
bure, sammir nije damir
Neka danasnja dogadanja, ljudi, okruzenje itd. nemogu tek tako da se gledaju pod prizmom proslosti. Bosnjacki narod je stradao najvise ali je smogao snage da ne krene u extremizam i mrznju. Ukoliko okruzenje ne shvaca da Bosnjaci i oni koji se osjecaju Bosancima imaju pravo na svoju domovinu postavlja se pitanje ko je kome fasista. Uvijek je bilo lahko Bosnjacima ka naslabijem narodu prikaciti bilo kakve etikete, ali je uvijek bilo tesko dati im ravnopravnost i pravo na domovinu........Ukoliko se okruzenje ne rijesi svoga prikrivenog fasizma, s Bosnjacke strane sve manje od toga bilo bi uspijeh.
Svaka cast na clanku. To je gola istina na nasim prostorima, ne samo u pogledu na SDA nego i na ostale nacionalisticke stranke kao HDZ, SNSD i tkao dalje.Covjek vam samo pokazuje cistu realnost naseg jadnog vremena a vi ste istom tolko zasljepljeni da ne zelite da vidite.
Upravo ste svojim komentarima potvrdili da je Buricev tekst pogodak \"u sridu\". Sta se jos tu moze dodati?
ahmede, pa ti si, zbilja, prava propalica. pozdrav.
važno je biti kritičar i uzimati kintu
i molim te za 15 godina kada austrijanci postanu manjina u svojoj zemlji pitaj ih sta misle o hitleru
zasto ne napises clanak o komsicu zato sto velica i drzi sliku masovnog ubice na zidu sta je sa ljudima koje je on pobio ah da po vama zasluzili su da umru