Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam od 90 glasao nikoga vise,ali kada vidim sta sve radi SBB da dodu na vlast,koliko su sve spremni nanijeti jada i cemera ovom narodu i pored svega njihov voda sam kaze da je licno on zavaljao grudvu snijega sa brda i jos se dici time,valjda zaboravijo sta je uradila ta grudva,zaboravijo da se ta grudva pretvorila u benzin i nije cudo sto je on takav,nuzda i zakon mijenja ali je cudan narod.Sjecam se euforije Fikreta Abdica,njegova Agrokomerca,zavladao ekonomski u Yugoslaviji a onda lagano u politici posta preko noci pobjednik i mic po mic i ispliva Abdic i njegove nakane na povrsinu.Jeli moguce da Bosnjo nezna razmisljati,jeli moguce da Bosnjo nezna plivati.Komsic je providan on igra u kombinaci neke nove vlasti: SBB,Kebo,Komsic i drugi podobni,mozda bude a mozda i nebidne......
Nagradno pitanje: Koliko kila šuplje priče i demagogije će prosuti Ž. Komšić?
Veliko si ti razocarenje Komisu,ne nadam se bas niti jednoj pozitivnoj stvari od tebe.Mnogo smo ti vjerovali,ali si ispao isto sranje kao i ovi sto nas 20 godina unistavaju.
nije ni tvoj sdp nista bolji
Samo da sta ne zabrlja sa nekom izjavom u svom stilu :-)
E moj Komsicu, dok je tebe i takvih kao ti da nas predvode, nigdje mi maci necemo. S tobom jedino unazad se moze.
Mlakonja!!!
Kako te nije stid koliko sastancite odo NATO mogli smo bar 30 puta postat clanica.. te organizacije.. Budi Bog s nama !!
Ne mozemo mi s ovakom pameti i politikom pocevsi od presjednistva pa do onih koji nas dijele po nacionalnosti i vode nacio politiku nigdje, a kamoli u NATO I EU!