Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I poslije će Dodik, EU, NATO, SAD, vanzemaljci biti krivi za stanje u BiH. Srbija i Hrvatska jednostavno idu naprijed, mi se gušimo u našim gov.nima
Pa najbolje bi im bilo da predlože Miloševićevog sina kako bi nastavio braniti \"veliku srbiju\". Ovi srbi stvarno misle da je svijet glup i slijep !!!!!
Komsicev djed po majci je bio cet.nik a zeljko komsic glumi patriotu a zajedno sa Zlajom potpisuje sto mu se kaze i sto zeli srbijanska tajna sluzba (skriveni komentar)
Hajd nije bez koristi ovaj sastanak, Sejdo Komšićoglu je malo izašao na zrak iz guze islamofašista Zlajoglua. (skriveni komentar)
nema bosne (skriveni komentar)
dobitnik Zlatnog ljiljana se malo skenjo za svoje dupe :) ne brini Komso, prdekana te ceka :) (skriveni komentar)
Pogledaj sebe, jerbo nikad od tebe ne pick EA ni zene, kad tako mislis!
Nema covjece, svaka cast, mi bolje hrvatima izaberemo predsjednika nego sebi. To ti je ono volis drugom vise nego sebi. Stoka extremna opet se bune. Papa i pUlek ih nagovaraju ba, znam ja.
Boze sacuvaj kakva njuska ,ni politicara ni covjeka od njega
Žali se Komšić kao šta će moja kćer koja je dijete iz braka dva konstitutivna naroda, pa moj Želja bit će nositelj liste SEJDIĆ-KOMŠIĆ, ako joj gospoda Romi dopuste, u što čisto sumnjam, jer Romi se nedaju ponižavati
BOSANSKI PATRIOTI ZBIJTE SNAGE ILI NAS NECE BITI
Komšo, prigovori li Tadiću na to da NIJE ON GARANT DMS!
Komšo, prigovori li Tadiću na to da NIJE ON GARANT DMS!
Želim priopćiti da je lopta u posjedu Edina Džeka!
Tadic je chetnichko pseto i to Komsic jako dobro zna
tipicno za nas, ako su srbi i hrvati za bosnjaci su protiv, ako su bosnjaci i hrvati za srbi su protiv, ako bosnjaci i srbi za hrvati su protiv, bitno je biti protiv necega pa bilo cega ma koliko to bilo na vlastitu stetu
Pa Tadiću tolike budale nismo! Od prostaka Jeremića koji je pozivao na podjelu BiH nećeš dobiti glas, može ali šefa vašara u Šabcu. Što nisi Jeremića navrijeme upozorio da ne laje u Banja Luci?