Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komsicu migranti ti razvaljuju zemlju, corona pobi ljude, nema ministra zdravstva, fff ukrali 10 i po miliona eura. A sta mislis o sranju u Ruandi?
Sljivovica i kokain. Koja je to furka kad se njih dvojica "urade", svako sa svojim sredstvima, pa krenu bistrit potiku
Koja je razlika izmedju Srba "ugrozenih" u Crnoj Gori i HDZ Hrvata "ugrozenih" u BiH? Pa ako je ugrozena Crna Gora onda je ugrozena i BiH. Ili nije, zato sto u BiH nisu izasli na ulice. Ista je to agenda - cetnicko-ustaska.
Kakvi ublehari, boze drago sta dozvoljavamo da nam sejdo radi od drzave!!!! Ovaj narkoman iz Bg da mu bude savjetnik, za sta ga savjetuje da nam kaze, to su nase pare!!!!! Haustorski mahalac. Fuj
Hocete li posjetiti jarana kad ode u Spuz sledece nedjelje, ili mu okrecete ledja.
Šta tebe BK šta je u CG. Kod nas gori a ti serendaš kako je u CG. Kretenu
Milo hapsi Srbe
Komšić šta god kaže, nađe se armija botova koji pljuju po njemu. Jadovi mali, Komšić ima ogromnu podršku građana, redovno dobija izbore i to nadmoćno. I opet će. A vi se bavite botovanjem po klixu. Živio nam predsjednik, zlatni ljiljan Komšić!
Treba mu oduzeti to casno priznanje, ionako ga je dobio ni za sta!!!!! Trebao neki koji nije Musliman i on naisao!!!!!! Oduzeri govnetu Zlatnog Ljiljana, pod hitno!!!!
Idi u izolaciju Zeljko vise vrijedis.
Kakve veze ima ovaj Komsic s CG?..nema kuci problema pa rjesava tudje...
Čedo bolje da si se malo bolje raspitao za Komšu...
https://twitter.com/MacakZuti/status/1299749582335881216/photo/1
Ja sam mislio da će se ovaj kreten povući iz politike nakon nedavnog incidenta, a ono đončina...
"...gospodine Predsjednice Komsicu: Zemlja koja ima takve sinove kao sto ste vi, ne treba da brine za svoju opstojnost,sigurnost i buducnost...nek` vas dragi Bog cuva..."
Gyzni haveri mozete samo da ga pofanflate Vycicu i i ove balijetine ovde