Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najlakse je stajati sa strane i komentarisati probleme a ne ucestvovati u njihovom rjesavanju. Komsicu, samo pricas a nista ne radis.
kad bude lider stranke onda ce i on rijesavati probleme a dotle sabura malo
Za tvoju informaciju Zeljko Komsic je pozvan da dodje na sastanak kao predsjedavajuci clan Predsjednistva BIH, medjutim on valjda ima bitnijih stvari od ucestvovanja na sastanku koji je krucijalne vaznosti za BIH. A on i jeste lider jedne stranke. Malo ti komentar nije na mjestu ali et....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto Zeljko reklamise Tihica, mozda mu je Tihi i platio da ovo izjavi hahahahaha
ako nisi skontao, on kritikuje tu mogucu odluku !!!
Mozda on kritikuje ali mu je glavni cilj da izreklamise SDA jer je u dogovoru s njima...
Predsedniče, neka se pokupe ti oko tebe, pa da iznesemo naš plan i sloboda narodu!
kod nas predsjednik nista nije nikad rjesavao nego predsjednici stranaka se dogovara jer se radi van instucija bih *** presjednistvo treba ukinuti svakako nista ne rade osim onih plata sto dobijaju
proguglaj "nadležnosti predsjedništva BiH" ;)
mak@ ne seri majke ti jebalo te predsjednistvo da ima kakvu nadleznost nebi ja zivio u rs-u nego u bih
Vidi ovog klempice, opet se javlja iz mišije rupe. Šta ti radiš u svom životu dok ova zemlja propada? Razmjenjuješ sa Bakirom sličice Štrumfova u Predsjedništvu? On se tamo krije od rata, a ti otkad si uplakan i s nejasnim razlozima i ciljevima pobjegao od odgovornosti i ostavio ljude koji su te izmislili.
Ništa. Glasaćemo opet za SDA/HDZ/SNSD. Niko ne valja, valja nam tako...
Zeljko pa da li je moguce da ti sa SDA saradjujes..Vjerovali smo ti,imao si veliki broj glasova,ali si sad bas iznevjerio gradjane ovim svojim ponasanjem i izjavama.
Nezreo ko jabuke u avgustu.
Glupa si brate. Čovjek ako ne spominje SDA u negativnom kontekstu, odmah je za njih. Logika seljaka, zbog koje smo i postali crna rupa.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Eh SDA, ta zelena banda, prodati rodjenu mater, kao reci merhaba. SDP izdaje, SDA izdaje, nista, bojim se da ce pred izbore biti, VRATI SE HARE SVE TI JE OPROSTENO!
Nisam te prepozno glumac SDA ti dala zlatni ljiljan( isve što ide uz to) i sad ti ko fol nevaljaju ili griješim
Dali su mu zlatne kašike pa sad zajedno jedu govna.
Miševi kao Đema i Hrvoje, marš nazad u podrume pa se savijajte oko maminih i tatinih tijelo - hranitelja!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e moj Komšiću, nisi ni ti što si bio
on je ukleo dan kad se juga raspala. iako veze još debelo rade, neobično je smatrati se hrvatom, A ZNAŠ da je onaj geler HVO-a jedino hrvatsko što imaš u sebi.
Koliko ja znam Čović je bio jugosloven tako da bi njemu vjerovatno vište trebalo biti žao juge
i njemu!
i ti seres k'o i ostali
Pa sta radis ti komsicu ? sprjecavaj, bori se a nemoj se sa bagrom smijati lagumdziji zato sto on vristi na njihove nacionalisticke prijedloge.
A da ponudite neko rjesenje ...
Sta se ovo desava prvo Radoncic,a sad i Komsic postadose produzena ruka SDA lopova...jel moguce?
Nemoj majke ti te crvenokmerske suplje. Dok vam je Komsic lizao dupe i krao zajedno sa Lagumdzijom i Hadzicem, onda je bio "dobar", a sad pljujete po njemu.
Upravo tako. Zeljko je koaliciji sa SDA a ovamo kao on je protiv njih. On je uvijek protiv bez ikakvog rjesenja, osim prazne demagoske price.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Otkako je u koaliciji sa SDA, Esedeom Radeljasem i frakcionastvom podijeljenim SDU u Kantonu Sarajevo i drugim nivoima vlasti, Zeljko Komsic je poceo kao portparol SDA zastupati i njihove stavove koje su dogovorili sa HDZ-om.
Ovdje si zanimljivo u pravu,desnicarska Evropa(desnicari vladaju najvecim brojem evropskih drzava)) jos od 2010 godine ide na ruku Hrvatima u Bih,odlucni su da rijese njihov "problem"(koji zapravo ne postoji) sto kriminalci iz SDA jedva cekaju da rijese i "svoj" problem koji se ogleda u pokusaju getoizacije Bosanaca muslimana u na 3 dijele podjeljenoj Bih(islamska drzavica),sto znaci da bi ti ako si vec svjestan toga trebao aktivno da se ukljucis pa da pomognes patriotskim snagama u drzavi da do toga ne dodje(da onemoguce SDA i Hdz da ovaj plan sprovedu u djelo),a ne da solis svima pamet i da likujes.
i Komšo počeo sa izbornom kampanjom, uranijo. ne treba se podrzati ni prijedlog EU ukoliko se, makar i formalno, ova drzava dijeli na tri