Lagumdžija dobio med iz Srebrenice
86
Kompanije iz Japana zainteresovane za ulaganja u BiH
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Intenziviranje ekonomske saradnje BiH i Japana, koja, kako je rekao, bez obzira na geografsku udaljenost dviju zemalja, mora i može biti snažnija.
SDAovci ! Zlaja je sposobniji covjek od Bakira 67X, pametniji od Bakira i Tihica zajedno 18X, dovodi provjerene strane investitore za razliku od vehabije Bakira koji pokusava BiH odvesti u izolaciju dovodenjem ljudi sa bliskog istoka koje cijeli svijet mrzi. Jos jedna pobjeda za SDP u odnosu na SDA. MRS ZELENI ISPLJUVCI !
Zlatko je najkompletniji političar u BiH. Profesor, doktor, član svjetske akademije nauka i umjetnosti, predsjednik naše najjače partije, član predsjedništva Partije Evropskih Socijalista, član Madridskog kluba, bivši potpredsjednik i predsjednik Vlade RBiH, bivši predsjednik Vijeća ministara BiH, aktuelni ministar vanjskih poslova BiH (najbolji kojeg smo ikad imali). Pri tome je i sin antifašiste, partizana, bivšeg (predratnog) gradonačelnika Sarajeva Salke Lagumdžije.
Samo nek ima mita za ovog komunjaru pa nek je i tegla meda.
ulaze se zbog malog standardna,da napaceni bosnjo radi za mizernih 400-500 KM
GOSPODINE MINISTRE, NISTE VI DORASLI DA POSLUJETE SA JAPANCIMA, ONI SU OZBILJNI I POŠTENI LJUDI. IMAJU 8 DANA GODIŠNJEG ODMORA A VI IMATE 8 DANA RADA U GODINI . KADA NE USPIJU U POSLU ONI SE HARIKIRAJU, A NAŠI ŠTO VIŠE ZGRABE TO SU AGRESIVNIJI !
Trebali ti deda oraha i medaaaaa???
MOJ PROFESORE PROBUDI SE ILI SE OTRIJEZNI . Pjevale se četničke pjesme i veličao pokolj u Srebrenici . TREBA ULAGATI U TURIZAM JAHORINE JER JE SIGURNOST NA "VISOKOM NIVOU" .
Nakon sranja sa elektranom u japanu, puni hoteli u dubrovniku bili japanaca . Imam osjeca,j ako se potrudimo da mi nam bili bradski narod , dolazili trosili tako i nas rado primali . Zlaja zabrati nas na rufo :) Samo nemoj med iz japana da uvozimo titati .
Jesu navalili stranci da ulazu kod DODIKA I ZLOGUNDIJE sa svih strana a naroda sve vise i vise po kontejnerima.....Slucajni uvlakaci ocito.........
IMAMO BROJ: Pomozimo malom Andiju pozivom na 092 890 828! http://poskok.info/wp/?p=36087
Glupe nerealne bosnje ,kako vam nije jasno da ste izgubljen slucaj ...moze se ovdje ulagati koliko god hoces ali stoka ostaje primitivna stoka ,bure bez dna ,davalo se ovdje i donoralo koliko god hoces ,rezultati nikakvi ! Sto kaze narod "od vanago se pita ne moze napraviti " ,to ce brzo uvidjeti i ovi pametni Japosi .
Pionir, napu..ši se kur... nama omladincima. Hahahaha
e zlogumdzija su.pak jedan sto nas brukas, ponizavas se i trazis teglu meda d.jubre jedno kom.unisticko.
Ma idiote o kakvom ti raspadu pricas ?????? ko vama puni glavu tim stvarima da mi je samo znati ??? Covjek se bori za BiH kao cjelinu i za sve narode koje zive ovdje, a ne samo za Federaciju ili "fildzan drzavu" kako SDA zeli da napravi sa nekoliko "elitnih" porodica na vrhu koje ce upravljat vehabijskom teritorijom! Budale jedne zatucane Bakir i Tihic ce ovu zemlju odvesti u propast svojom politikom prema teroristima !!!
PA NIKO NORMALAN NE VELIČA ZLAJU JAVNO NIGDJE, SAMO JE JOŠ OSTO KLIX GDJE MOGU ANDERKAVER, DA IH RAJA NE BI OBJESILA ZA DAMU
ŠTA VREDI DIPLOMA I OBRAZOVANJE KAD SI PATOLOŠKI LAŽOV? A KAD SMO VEĆ KOD OBRAZOVANJA ŠTA ONO BI PO ZANIMANJU NEPREVAZIĐENI IDEAL KOMUNISTA ZVANI -TITO?