Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu li se usaglasili konačno. prošlo je tih 15 dana davnih dana! kako niko ne kopa gdje je zapelo, daj malo ih izrešetajte, pa ne može to tako više!!!!!!!!!!!!
da mi je samo cuti taj text oko kojeg se dogovore to ce biti smijesno, ne moze ovo ovako, narod se treba pitati
ma ja birat ce komisija...a zasto ne bi narod birao himni svoje drzave?? bar jednom da narod ima neko ucesce u ovoj drzavi... jeste li o tome razmisljali??
Prijedlog: Da Autori tekstova koji su ucestvovali na Konkursu za tekst BH Himne napisu svoje tekstove ovdje na forumu Sarajevo-x.com i da svi mozemo glasati za te prijedloge i izabrati buducu Himnu Bosne i Hercegovine.
Srbin je napisao muziku za himnu. Pa je zato red na Hrvatima da napisu tekst a Bosnjaci ce da pjevaju. Da bude onako multi-kulti i ti fazoni :)
@Namir Pa nek to bude tvoja, a moja ce uvijek biti \"Boze pravde\" :)
oooj sad stavili ovu vjest pa ovo je bilooo aaaaaaaaaaaaaaaaa magaraca !!!
Jedna si jedina moja domovina! Jedina himna! BOSNA4EVER!
Treba ona ko u Nadrealistima: Rastajemo se mi, vjeruj nije nam lako....
To se sve moglo uraditi za 7 (sedam) dana., a njima treba 6 (šest) mjeseci. Dabogda je nikad ne izabrali
Parlament i ministarstvo BiH treba etnicki ocistiti. Pa dovesti neke normalne ljude.
Moja himna će zauvijek ostati JEDNA SI JEDINA a ovi papci mogu izglasavat šta god hoće zaboli me ona stvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa stvarno sta je vama dragi umjetnici, poslanici, ljudi, iiiii. Od Oktobra ne mozete da se dogovorite a 95% prijedloga nije zadovoljilo vase kriterije. Sramota Sramota Sramota
Može ona igrale se delije...............vilo se do Stambola