Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja četvero i peto na putu aBd.
Mašala, nek su ti živa i zdrava, i tvoja i svačija, neka djece, djeca su radost. Takodjer nadam se i da ce biti i sudbine za parove koji nemaju djece, da sto prije docekaju da ih imaju.
Nadam se da ne zivis gradski zivot. 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
KS ima stabilan broj prvašića, međutim tu stabilnost generira usisavanje stanovništva iz ostatka Bosne. Dok KS profitira, ostatak Bosne se prazni.
Ako računaju djecu iz Kiseljaka i Kreševa tu bi se mogao kriti rast prvačića jer naime tamo nemaju gdje ici po Bosanskom planu i programu
Kamo srece,i da je 6000 djece.Isto tako i u drugim gradovima i opstinama sirom BiH...
Ni u Sarajevu nije to bajno a sve se slijeva u Sarajevo a sta je sa ostalim mjestima?Ima li kakve zdrave bosnjacke politike i plana da Sarajevo ne pokupi sve da ne napravimo enklavu...
po broju stanovnika ilidža ubjedljivo prva
Nije nas bilo ni milion a otpočeli smo dva svjetska rata.
Uvođenjem ovog djećijeg doplatka došlo je do rasta novorođeni u KS u DZK lagano i u TUZLI I SBK kao i BPK. ZHK kanton je vrlo stabilan dok su k10 HNK USK i PK tanki pogotovo k10 i USK rasulo.
Kada će ova vlast usvojiti zakon da se majkama uplati staž za svako dijete min 2 godine a koje nisu imale zaposlenje u to vrijeme.
Samo povećaj te za trudnice naknadu s 1200 1500 bice prvacica koliko hoces
Mašala to je lijepa vijest u ovom vaktu kad pogledamo kako drugi nemaju ni jednog provačića i gase škole naš rast je nešto prelijepo. Tako se samo dobijaju ratovi bez puške.
Skontali udruženi pa pucaju minuse hahahah još da vas obradujem da je kod mene peto na putu.
Masalah