Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li IZ i ove dzenaze naplacivala kao sto sve i svakome naplacuje
Razumijem minuse ali ja ozbiljno pitam. Imaju ljudi cjenovnik usluga,d.o.o. IZ BiH
DOK BOSNJACI VRSE UKOPE SVOJIH NAJMILIH I DAN DANAS NAKON TOLIKO VREMENA ONAJ DOTICNI GOSPODIN CUJ GOSPODIN KARADZIC TRAZI PRIVREMENU SLOBODU JOS SAMO FALI NEDAJ BOZE DA GA PUSTE NA PRIVREMENOJ SLOBODI PA DA JOS DODZE NA KOLEKTIVNU DZENAZU U SREBRENICI KOJI BI TO BIO UDARAC U LICE JEDNOM NARODU.
"Ona je izgorjela u svojoj kući. Da je imala sinove, rekli bismo da je ubijena zbog sinova, ali nije, imala je dvije kćerke. " neka mi neko objasni logiku ove izjave
stazama genocidne tvorevine 65.234-ti nastavak
http://www.narodne.net/2016/04/22/svjedocenje-obrena-petrovica-u-tuzilastvu-bih-sds-je-pocinio-zlocin-u-doboju/
Dobro si evo ovdje stoji i na koji nacin.
Mislis erojski?
Da se Allah smiluje ubijenim a porodicama podari sabur.