Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.......a šta je tu čudno........
Zoran Milanović je rekao istinu....Nema ovde ni D od države.
Mene bi iskreno zacudilo da su prihvatili. Hajd za oduzimanje imovine stecene na sumnjiv nacin i kontam, al potpomognuta oplodnja?
Ovčicee blee blee i opet SDA SBB bleee bleee
Konaković će organizovati "referendum" u kantonalnoj upravi da bi se na demokratski naćin izrazila volja političara tajnim glasanjem o guranju noseva građana u njihove debele đepove i postavljanja pitanja o njihovoj "pošteno" stećenoj imovini. To je demokratija i ako 9/10 bude glasalo "za" velike su šanse da se u daljim pregovorima inicijativa Konakovića o zakonu o porijeklu imovine političara nađe na dnevnom redu.
Ako se ne donese zakon o porijeklu imovine političara zna se za koga više ne trebamo glasati. Gdje je sada Radončić i SBB kao i Komšić i DF. Sad su oni u vlasti i nadaju se da je na njih došao red za pljačku. Drugaćije ne mogu objasniti njihovo odbijanje rješavanja problema oko imovine političara. A SDA će nastaviti po starom. Pa glasaj narode. Bujrum!!!
Sta ce vam narode vjestacka oplodnja pa politicari vas oplodjuju svaki dan zar vam to nije dovoljno.
1.http://www.akta.ba/bs/Vijest/vijesti/konakovic-najavio-ambiciozan-program-rada-vlade-za-2016-godinu/ 2.http://m.avaz.ba/clanak/248893/konakovic-borit-cemo-se-za-povecanje-nataliteta/ JOS DVIJE U NIZU OBECANIH A NEISPUNJENIH STVARI ELMEDINA DINE KONAKOVICA . DRAGI BOZE KOLIKO OVAJ COVJEK LAZE KAKO BESKRUPOLOZNO I LAKO DOKAZIVO !!!
Lopovi štite se međusobno
ove iz sda sve treba poslati pod zemlju
KO STE VI HOSTAPLERI JEDNI DA ODBIJATE,AKO VAS JE NAROD POSTAVIO,POLOZITE RACUNE NARODU,,JEBO VAS DINO ISTI STE VI SVI HAJVANI JEDAN DO DRUGOG,BEZ SKOLE,BEZ OBRAZA I KARAKTERA,,OLOS ,,DABOGDA VAM BOG SVE VRATIO KAKO RADITE,,
Lopine nepismene, koje smo mi ovce, uzas uzasa...
Kad već seremo, dajte i HDZ-u kladionice...
konakovic pokrao kk bosnu napravio vilu na poljinama,sve po zakonu
ajde navedi mi neki clanak za tu vilu da je vidim il da imam neki dokaz da je napravio?
čudi me to.... ko bi reko?
Ovaj zakon oni doživljavaju kao pritisak na dugme za samouništenje. Kako i zašto da ga pritisnu kad će iste ovce glasati za iste lopove?
Kome ti Dino više prodaješ šuplju priču...!!!
nebih ni ja da sam na njihovom mjestu...ebeš bjedu...
Naravno "raji" daj nacionalisticku retoriku dok sebi kroje kapu kako hoce i kako zele. Hoce im se, moze im se. Hej moj narode sto si glup, hej sto si glup.....