Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je falilo da BiH ostane u Jugoslaviji? Nebi danas bilo 1 000 000 izbjeglica ni 200 000 ubijenih ni 60 000 silovanih zena a ni ratnih zlocinaca.
Ne mogu da vjerujem da ovj derpe, i slicni njemu , daju sebi za pravo da izlaze u javnost i pricaju na ovu temu, umjesto da se sakriju u misiju rupu i sute , jer su ,, pokazali ,, svoj patriotizam 92, kad su ,, odmaglili,, tj. pobjegli iz BIH, i mislim da je ovaj peder i slicni njemu, zadnja osoba koja bi trebala ista reci na ovu temu. Nije mu dosta sto guzovace uzima svaki mjesec platu , u iznosu 15 penzija , jos palamudi nam svima i na ovaj nacin. Mozda su gori oni , koji mu daju ovaj i ovoliko prostora u medijima i ovim i onim .TOLIKO.
Kako nije? Imaju 23% umjesto da slave 29.11.
"Nije postignuta ideja za koju se jedan broj građana BiH izjasnio" trebao je da glasi naslov.
Otkrio je toplu vodu.
Znass li ti ikada prestat budalasto pricat Kojevicu....
Sretan Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine! Kakav dan Kakav SRETAN.,KAD SAM KOD JEBENOG PRIVATNIKA U LOGORU DA PREZIV.,sretan je onome koji nije bio tu u logoru kad je bio nesretan.,.,volim svoju drzavu jer u njoj zivim., a kako da je cjenim kad nema pravde.,i sretan nam ovaj dan i ponedeljak neradni dan.,gdje se privatnici opet bogate jer moramo raditi,sto mi otmu ,.,.,.,.i kad sagledas kome sta ovaj dan znaci NISTA.,KAD SMO GLADNI I U MIRU.,