Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najviše razgovora je bilo povodom pobune pingvina na sjeveru Švedske ...
pocelo je i u sandzak..... na put nezavisnost........ nezeli niko zivjeti sa srbe.
Daj tih tripova, budaletino smrdska...
ta propaganda ti je izvjetrila.
samo budala moze negirati da je rijec o gradjanskom ratu. ako je neko i ucinio agresiju na ove prostore a nije mu mjesto medju nama onda su to svi oni arapi iz svih mogucih islamskih zemalja, kojekavi mudzosi vehabije i teeroristi. ali dat ce bog mozda nekad pa da se opet ogledamo pa da osjetite kako je kad srbija napravi agresiju. da je bogdao bilo tako, sad bi vi bili kod brace turaka... ko bi prezivio
SPIRIC JE SA DODIKOM DO DANAS OPLJACKAO DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU ZA NAJMANJE 1 000 000 000 EURA, TO NASTAVLJA PUMPANJEM NAFTE I STATUS QUO DRZAVE BIH-E KO I SVE BLOKADE KOJE RADI TO JE ZA PLJACKU I UNISTAVANJE DRZAVE BIH-E! SAD JE SA ANOM TRISIC BABIC, MIJOM KRESICEM, MIRKOM LJUJICEM( SIPA) TAJ KOJI JE ORGANIZOVAO ATETNTAT U BUGOJNU JER JE TO PLANIRANO U BEOGRADU I TAJ ATENTAT SU POCINILI SRPSKI SPECIJALCI UZ POMOC LJUJICA I KRESICA! BARASIN, OHR ITD SVI DOBRO ZNAJU DA JE SPIRIC ORGANIZATOR ATENTATA U BUGOJNU! NAGLASIT DA SPIRIC SA ANOM TRISIC BABIC, MIJOM KRESICEM, JOVANOVICEM( MUP-RS) itd PRODAJE ORUZJE STRANIM DRZAVAMA PREKO CRNE GORE I SRBIJE!
ATENTAT U BUGOJNO JE ORGANIZOVALA SA KRESICEM, LJUJICEM, JOVANOVICEM, ANA TRISIC BABIC LICNO SA SPIRICEM, MILORAD BARASIN ZNA SVE JER JE ON TAJ KOJI JE DUZAN ZA LAZNE OPTUZBE I HAPSENJE BOSNJAKA! POJASNIT i OBJAIT JANO DA ANA TRISIC BABIC PRODAJE ORUZJE BIH-E STRANIM DRZAVAMA SA JOVANOVICEM (MUPRS) I MIJOM KRESICEM PREKO CRNE GORE I SRBIJE! DODIK JE BIJO INICIJATOR A ANA TRISIC BABIC ORGANIZATOR! ANA TRISIC BABIC POKUSAVA UZET MJESTO ALKALAJA DOK MIJO KRESIC GLEDA UZET MJESTO AHMETOVICA PO PLANU SPIRICA I TADICA! JOS SU SPIRICU I TADICU POTREBNA TA DVA MINISTARSTVA I BIH-A NE POSTOJI KO DRZAVA I TO UZ POMOC OHR-A I EU-E! SVE REFORME KOJE JE ZAHTJEVALA EU-A OD DRZAVE BIH-E JACALO JE GENOCITET TVOREVINU A RUSILO DRZAVU BIH-U!
NEMA PODJELE DRZAVNE I VOJNE IMOVINE BIH-E, SVE STO JE U BIH-I JE VLASNISTVO EKSLUZIVNO I LEGALNO JEDINO SUVERENE REPUBLIKE BIH-E! POD HITNO DA SE GENOCIDNA TVOREVINA JAVNO PROLASI \"GENOCITET ENTITET\" GRADJANSKA INICIJATIVA! DA SE SPIRIC, BARASIN, DODIK, TRISIC BABIC, KRESIC, LJUJIC, MUJKIC, RADMANOVIC I OSTALI DIKTATROSKI FASISTI I SRPSKI TERORISTI TUZE ZA NEPRIJATELJSKU DJELOOVANJE, ZAVJERU , POLITICKU DIKTATURU, FASISTICKI TERORIZAM SRBIZMA I VELIKE SRBIJE! ---REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE, ZAHTJEVAT DA SE BORIS TADIC TUZI ZA PODRSKU RATNOM ZLOCINCU RATKU MLADICU KOJEG LICNO CUVA VEC DESET GODINA! -- TRAZIT ODSTETU SRBIJI i DA VRATI SVE STO JE OPLJACKALA , ZAPLIJENILA DRZAVI BIH-i SRBIJA PLACA, ORGANIZUJE, IMPLEMENTIRA I INSTALIRA U BIH-I TERORISTICKE VEHABIJSKE POKRETE, ONA SA KRESICEM, DODIKOM, SPIRICEM; BARASINOM, LJUJICEM, RADMANOVICEM I OSTALIM SRBIMA ORGANIZUJE VEHABIZAM I TERORIZAM U BIH-I! REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE!
Nele 22.07.2010. u 17:05 U Bosni i Hercegovini se desio gradjanski rat koji su poceli Muslimani napadom na Srbe u Sarajevu. Sve ostalo je posledica toga. To je fakat!!!!!!! @NELE E ONDA JE ISTO fakat: Znaci u SLOVENIJI je bio gradjanski rat! Znaci u HRVATSKOJ je bio gradjanski rat! Znaci na KOSOVU je bio gradjanski rat! Znaci Srbii PRAVOSLAVCI su svuda vodili gradjanske ratove.
MA SAMO TI DOZI PA ZA OSTALO SE NE SIKIRAJ JA CU BRACU MUSLIMANE ZAMOLITI DA TE NE NAGUZE
@ero Vidis moje dobri BOŠNJO,ti grijesis.Ma neka nama vas BOŠNJA koji ste zalutali(tzv srbi i hrvati).Nego,skokni malo do Hr da cujes sta ce da ti kazu pravi HRVATI ko si i sta si(isto predlazem i tzv srbima).Otvorite oci o vi napacena duse jer,RELIGIJA I NACIJA NISU ISTO! Medjutim,djaba je pricati likovima koji su programirani da masu repom kako im gospodari narede!
Ne laprdaj gluposti!
@hu Ovo sto si napisao za bosanske muslimane je tacno 100%.. Nijedan bosanski musliman se nije deklarisao kao Hrvat.. Svi su se deklarisali kao SRBI... @MUSLIM Sinko bliza ti je mnogo tvoja mamica, pa nju omastrafi jer to je prirodno kod takvih koji od malena zive u incestu, zene svoje prve rodice, i udaju se za rodjake sto je po serijatu uredu, a mandare sve oko sebe pocevsi od krave. ovce i koze pa do mamice.. Samo navali i ne silazi dok sebi ne napravis brata, a Srbima i Hrvatima ga mozes POFLAUTATI...
-Izlaganje Antuna Radica u „Domu” 10.11.1904.: \"Lako vam je danas govorit moj gospodine! Ali da ste vi jos prije 20 godina dosli tamo dalje u Hrvatsku, npr. u Vinkovce, pa da ste rekli da ste Hrvat i da su oni ljudi tamo Hrvati- vi biste sretni bili kad bi vam se sav svijet smijao, jer biste lako bili dobili i batina. Ali nije tako bilo samo medu gospodom, nego jos vise među seljacima: i to su bili ´Rašci´ i ´šokci´- a Hrvatima kakovim ni traga. A tko je to učinio, da su danas i gospoda po Slavoniji većinom Hrvati, te ime i seljaka, koji ponosno kažu da su Hrvati, hrvatski seljaci? Tko je to učinio? Tko je te Hrvate tako rekuc stvorio? To je učinila Stranka prava. Nauka Ante Starcevica ona je od nesvjesne mase stvorila Hrvate! Tako je to moj gospodine, a lako vama danas govoriti!”
Milorad Dodik ima avion i helikopter, a Vladika GRGUR iz Trebinja ima helikopter koji mu je poklonio DODIK.. Doduse i Krvavi Hari ima par helikopter i avion, ali se porijeklo tih spravica ne zna ili ne smije reci... Zlobnici kazu da ispod nove farbe pise JNA...