Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svjesni smo mi svi da njih takvih ima puno više od 5.
@Chombre ali ih barem ima 5 manje.
Cesto sam prolazio taj prelaz. Razdrljeni, bahati, cesto sa cigaretom u ustima i burekom u masnom papiru. Napolju se vijori istrosena iscufana zastava. Jad i cemer. To je prvi susret sa zemljom koju volim najvise na svjetu. Ministar im sto lici na rahetli Ekrema sjedi na vrhu kule podignute Keljmendijevim novcem. Bakirov ahbab. Kako izaci iz toga dragi zemljaci i glasaci?
Posmatrao sam ih na graničnim prelazima njihovo uzimanje mita je kažnjivo ali ponašanje i izgled bi trebalo kontrolisati i isto kažnjavati pušenje ma radnom mjestu itd itd.
To su njihove pare da kupe kifle za doručak.
Sta bi sa aferom PODKIVANJE? Dali se taj slucaj rijesi?
HAJMO IMENA..STA KRIJETE..
OVO JE MALA KRIMINALNA GRUPA..GDJE SU ONI STO UVULU KOKAIN.MARIUHANU..I OSTALI MATERIJAL ZA UZGOJ NARKOMANA..NEMOZE SE RADITI PRLJAV POSAO A DA NIJE UMJESANA I GRANICNA POLICIJA..
Opet kažem riba smrdi od glave i zato Zoku treba smijeniti prvo.
Prijavio ih njihov darivatelj
Nasli im platu, normalno 🤣
To su su bili srbiໍ, iz izpouzdanih izvora znam
Za interni kontrolu svaka čast. Međutim ako je u GP na granici 1000 uposlenih, bar 500 bi palo na kontroli. Tako da je ovo dobar početak ali nije neka senzacija.
Odite da provjerite i granicare u Bos. Gradisci
Da se razumijemo, puno vas pljuje po njima kako uzimaju mito a vi koji dajete to je kao uredu? Balkanski mentalitet...
Jedan od najgorih graničnih prijelaza između BiH i RH uvjerljivo!
ma godinama lopatama uzimaju na svakom prelazu
Svaki policajac ili carinar zna koji mu kolega uzima mito i treba da ga anonimno prijavi komisiji za korupciju! Jednostavno i problem rijesen