Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivanic ....Presvuceni cetnik.....! srbi......... smrde.!
Ivaniću, miran.
Ivanić je svjestan koliko je bitan NATO za BiH i za mir u BiH, međutim, mora još da otopli Srbe prema toj ideji. Vidi se na njemu da neće ni da kaže DA definitivno ali ni NE definitivno. BiH će sigurno u NATO, samo je pitanje vremena.
Eto to ko NATO ne moze sjebat srbadiju iz daleka vec jedino sa BH granice....PA hebem ga srbi pa zar ste vec zaboravili i 95tu i 98-u pa vec vas je NATO 2 puta zgovno a da cestito iz Frankfurta nije ni poletio.