Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjak! Agnostik! Jezik bosanski!
Zašto su iz koalicije " Jednakost " zabrinuti? Građani će se vrlo građanski izjasniti onako kako im odgovara. No, pitanje je ko je u "Jednakosti", ko je vodi i kamo je vodi? Svakako bih volio da se iza naziva " firme" pojave imena pojedinaca, tijela koje upravlja, takođe osnivača i finansijera. Samo hrabro istupite i branite stavove sa punim imenom i prezimenom! inače nema sticanja povjerenja građana, a neki od vas će se finansijski okoristiti.
Naziv BOŠNJAK je neustavan i nelegitiman, jer je to arhaičan naziv za sve Bosance i Hercegovce. Vi možete biti samo MUHAMEDANCI ili POTURICE, što ste uvjek i bili, da se ne lažemo.
a ti ces valjda biti Bosnjak pravoslavne vjeroispovjesti??tebe je izgleda stigao kacavenda!hajd sto te stigao ali nije te trebao u mozak bubati to je neljudski!bolje ti je ganjaj onaj kacavendin video uradak prepoznace te ko!
Zar nije pravo svakog građanina i građanke da se na izborima izjasni kako zeli, ne može nikomo ni damir hadzić ni vi nametnuti kako ce se izjasniti, tako da mi nije jasno cemu spekulacije, evo ja cu se npr izjasniti kao ćafir.
Da je vama ("Jednakosti") zaista stalo do zastite gradjana na ovom popisu, nasli biste milion drugih, pametnijih nacina da ljude informisete o popisu, npr. edukacija i sl.
Predstavnici koalicije „Jednakost“ izrazili su zabrinutost zbog špekulacija o mogućem limitiranju odgovora u popisnici na pitanja o etničkom, vjerskom i jezičkom izjašnjavanju građana BiH, što bi predstavljalo direktan udar na slobode pojedinca u bh. društvu.
Koalicija „Jednakost“ planira organiziranje kampanje povodom popisa stanovništva putem koje bi se informisali građani o pravima i obavezama tokom procesa popisa, kao i monitoring samog procesa popisa kako bi se osiguralo provođenje popisnih aktivnosti u skladu sa važećim zakonodavstvom.
jeste dosadni u pm, vi znate šta ćete biti, bez obzira je li otvoren ili zatvoren način postavljanja pitanja, vi se sigurno nećete zabuniti.
Prvi put da je gosp.Hadzic nesta pametno izjavio. Na vrijeme se mora upozoriti narod, jer se radi o buducnosti BiH.Neka srbi I hrvati budu ostali, a ne uvijek neke manipulacije sa Bošnjacima. Zato bitno je biti Bošnjak.