Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska Senadu Sepicu!
ti na marsu zivis ili si se dobro uljebio pa od loja koja te opasao ne vidis u kakvom ti je stanju drzava @lagundjija
@saab2 A ti si se rodio sa Baketom pa znaš kako je on dobar i "konstruktivan" (totalitarni konstruktivac?). Ne dipr, majke ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako ti je to pasha moj kad ne klimas glavom. Senad Sepic je nepodoban i treba ga skloniti i postaviti tipove poput Amira Zukica i sl. Nesposobne muljce koji ce klimati glavom i sprovoditi sta im se kaze. U suprotnom, njih cak ne treba ni istjerivati iz stranke, jer ih narod svaki put pokusa otjerati tako sto , kako Sepic rece, dobiju od 300 000 , 2000 glasove. Pa i Eso Radeljas skupi puno vise.
Po čemu je Šepić bolji od Zukića..Dobio bi on šipak u Krajini glasove da mu nije na biračkim mjestima SDA-ovaca sa olovkama koje instruiraju njegovi vjerni puleni iz općinskih organizacija SDA. Sa svojim doprinosom boljitku Krajine u zadnjh 15 godina koliko je u vrhu SDA u Sarajevu nije zaslužio ni 100 glasova.
@hakem80 , slažem se... kritike nam je dosta, hoćemo i malo samokritike, hoćemo Senade i tvoje rezultate koje si napravio kao dugogodišnji parlamentarac, ili je ovo samo unutarstranačko prepucavanje i borba za fotelje koje se izmiču. Gdje su tu građani, borite se malo i za građane i dajem vam punu podršku.
Nikad vecih lopova od SDA SBB HDZ koalicije oni bi givkt pokvarili
Bake odbrojao si svoje u drzavi i SDA, hajd svega ti idi u penziju, bavi se zemljoradnjom i zdravim životom i povedi Zukića, Sarajlića i ostale dupeuvalkače ionako su samo dobri da plug povuku.
najbolji komentar na ovo: http://mojusk.ba/problemi-u-ko-sda-usk-sjednica-ko-sda-bez-legitimiteta-a-upitan-i-legalitet/
@Erazmo_25 na osnovu tvog komentara vidi se da nisi ni procitao taj link a ja ako imam licni interes od bakirove sda onda je ima i vojislav seselj :-)
Šemsudin Dedić, federalni ministar brzo je visoko poletio - a još brže će da grohne. Tvoje ujdurme će za neki dan na vidjelo. Možeš da dijliš tamo gdje netreba, a Krajini ono. Mamune!
SDA-SBB najgora vlast do sada. Samo talovi i lopovluk.
SBB - SDA su se sada upetljale u Gordijev čvor. To se sutra može raspetljati samo mačem. Biće brzo, bože zdravlja!
Svako ko je imalo posten u toj stranci (a takvih je VEOMA MALO), zavrsio je kao Sepic ili ce da ga protjeraju kao Sepica. Slicno se desava i Fuadu Kasumovicu, prakticno svakom covjeku koji se usudi da progovori istinu pokusavaju da se osvete iskljucivanjem iz stranke. Moj savjet je da niposto ne odlaze i da ne osnivaju novu stranku, vec da se sto prije uhvate i naprave struju koja ce iznutra da reformise SDA i koja ce da otjera Bakira iz te stranke.
Sex Droga Alkohol Sestrici Dajdzici Amidsici
svaka cast senadu sepicu na iskrenosti respect...ali na iducim izborima krajina glasa za asda
Nermina Ogresevica za premijera kantona
Vjerujem da jedino Krajišnici mogu srušiti SDA i želim da to učine što prije.
Ma Bakir je počasni gređanin Bihaća ili tako nešštto... Krajina je sttvarno u K....
@enes.saric.54 Tu titulu su mu dali njegovi dupelisci iz SDA i ona nije nikakvo mjerilo njegove (ne)popularnosti u Krajini i gradu Bihaću.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izvod iz obaveza i andležnsoti odbjeglog komesara policije Rame Brkića: --- neposredno vodi policijske aktivnosti i u vezi stim organizira, planira, nadzire, usmjerava i usklađuje rad policije Nako laički na prvi pogled SDA je bila samo uskalđena kad je Ramu postavila za komesara policije koji je na nevedeni način upravljao policijom tog kantona. Pa ako je promaknuo koji terorsitički plan ne bi se začudili !! Eto samo da se zna ko je odgvovoran. Nemojte da budu klimatske promjene itd :)
Takih " komesara" postavljenih od SDA, sada i SBB-a ima na svakom čošku ove države!
ne gotivim SDA nikako, al neko veče ovaj Šepić je lijepo govorio (kakav je ko čovjek i političar ne znam), u par navrata očešo se o Bakira, i evo expresno ga "puštaju niz vodu"..
Ako nista, momak je skolovan, kulturan, finog izgleda, ponasanja i govora. Eto samo to je za pocetak dovoljno da bude bolji od ogromne vecine.
od cega se vi ogradjujete, od toga da nista niste u stanju uraditi za Krajinu.kad je dosao koji kapitalni projekat u Krajinu,svi nas uredno posjete,uzmu glasove i cao djaci d o slijedecih izbora..
Hoće,boriće se,kao u zadnjih 15 godina. Isto ko i Kamber i Avdić i Mulalić i slični. Ista je to fela.
To je valjda ta "u jedinstvu snaga" naše mile i drage SDA ... Stvarno mi nije jasno kako ovi blećci skupe te glasove ... ? ? ? P.S. Znam ja za kupovinu, mito, obećanja, ali nijw mi jasno zašto im ljudi ne uzmu tih 20 KM i onda glasaju po savjesti ... !!!
pa valjda moraju slikati listic mobitelom i onda po izlasku pokazu da su glasali po naredbi i dobiju cvaju hehehehehehe
Yebbete Zutog,smirite se malo,nemoze covjek ni na odmor u Tursku da ode