Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva opstrukcija. Ti koji su napustili Sarajevo sada bi da se vrate na gotovo, nov stan renoviran te vrati posao itd.. Medutim znam ih nekoliko koji su svoje vracanje zavrsili na vracanju stana, zatim slijedi prodaja za debele novce od kojih u entitetu republika srpska kupi dva-tri stana te mu jos ostane novca . Ocigledno da je pala prodaja stanova, pa bi se sada ko vracali ali samo stanove. Ja bih prije to opisao kao ratno profiterstvo nego vracanje. A kada smo vec kod toga, zasto ne napisete na sta se vracaju povratnici u entitet republika srpska. U Sarajevu sigurno nece niko da mu baci bombu ili da ka prebije, kao sto se desavalo u entitetu republika srpska. Sjetimo se da su i nanu Faru optuzili za napad na Policiju u pomenutom entitetu. Tako da se ta prica sada izvlaci ispod tepiha radi skorih izbora, ali ja sigrno necu glasati za Dodika ni ta Tihica, isti su kao da ih je jedna majka rodila.
A šta ovi imaju da pričaju o tome kako nije izdvojeno koliko je trebalo sredstava za obnovu smrdskih kuća kad ti isti u rs nisu izdvojili ništa za povratak izbjeglica na svoja ognjišta koja su oni porušili i pobili muslimanskom narodu cijele porodice iliti čak familije!Oni u rs nemaju budžet za povratnike a mi u federaciji bar imamo nešto od toga pa makara bilo simbolično!
@Bivsi ima jos jedan \"snajperista\" kojeg su tako izbacili iz opcine. Mos mislit!
@KLM Ma nemoj se ti matere ti brinuti za nas i Hrvate KONJINO!
@OPOMENA Opet bi vi sa Hrvatima nešto petljali. Izgleda baštovani i cvijeće nisu u ljubavi. Šta su vam baštovani radili u Mostaru 93? Neka ti to bude OPOMENA:NE VOLE VAS.
http://www.youtube.com/watch ?v=Wpl8Xdw0gzs&featu re=r elated srpski genocid nad bosnjackim i hrvatiskim civilima samo prije par godina u mostaru da se sjetite bosnjaci i hrvati da imate istog ubicu koji vas ceka na ponovna masivna etnicka ciscenja i genocid
Kako su muslimanskim političarima usta puna o povratku i multikulturi, a u stvarnosti je sasvim druga slika. Podstiču eventualne povratnike na sve načine da prodaju imovinu.
Vama samo treba spomenuti srbe i vi pizdite. Ko je kompleksas to se itekako vidi. Samo citam vase zlonamjerne komentare i onda se sjetim kako me iz opstine izbacio jedan ljakas prijeteci mi da vise nikad ne dolazim po papire inace...... Hajmo sad svi \'Multi kulti multi kulti\'
nema vise povratka..ko se vratio vratio se.. bosna cjela iz 3 djela .. a u svakom djelu samo jedna religija
1. RS ne daje feninga za povratak 2. Meni oduzet stan su sravnili sa zemljom i napravili opstinsku zgradu 3. Moj predmet se vuklja po sudu vec petu godinu Evo ja licno kazem da rs radi sve protiv povratka
HEEELLLPPPP BAZNIJAAAAA!!!!!! DZENOSAJD!!!!!!!!!! STA NAM OVO RADE MOJ NEDIME???!!!!!!!!!!!!!!!!! ...su tri najznacajnije stvari koje su smislili i izgovorili umovi muslimanskih Ujgura
http://www.youtube.com/watch?v=8jxfUpHLrd4&feature=related V O L I M T E G R A D E M O J
http://www.youtube.com/watch?v=csktBK54eRY
Pa sta cete u \"Teheran\" zar ste zaboravili sta vam je Krajisnik(koji trune u Corki) rekao da sve prodate posto zasto jer Srbi(Nebeski narod bre,)nece tamo gdje je Bosnjak na vlasti!
Odveo je ih Karadzic-zlocinac i obecao napraviti novo Sarajevo a vecina ih je pocinila zlocine kad su dobrovoljno odlazili iskopavali su pradjedove i odnijeli sa sobom prema tome dodje pravda i Alijina izjava da Srbi nasjedaju na Karadziceve ideje jer zeli zasitititi sebe narodnim masam danas mnogi Srbi su biejda i fukara zbog poslusnosti zlocincima. Dans zelite povratak u Sarajevo, svakok bi ja na provjeru lojalnosti i za izdaju odredio smrtnu kaznu. Dokle vise svaki rat Srbi izazvali a naj vise im krivi Muslimani i izvrseni stravicni zlocini posle svakog rata osjecaju se prevarenim od svoih vodja-zlocinaca i zele da se vrate Muslimanima. Treba srbe ukinuti jer su najgluplji narod na Balkanu.