Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametni, ova bagra ce dolazit sve više i više
Pa pustati ih treba, nekidu kud su naumili, dalje u EU. Oni su ih zvali
Sad su migranti dosli naoruzani kalashima . U okolini Subotice se svaku noc vode mali ratovi migratskih bandi. Imate sve na netu koga to zanima.
Manjka radne snage u hr u bih, dati ljudima documata, posao, i stan, i nek rade. I dobro za sviju
I ja sam da se vojska BiH raspodjeli po brdima i granicama između BiH,Srbije i Hrvatske čisto da budemo spremni za nedaj bože.
Da kad bi vi imali vojsku.a hrvati vas nece napast jedino moze biti obrnuto vi ste upamceni kao izdajice
Eu treba poslati vojsku na granicu sa srbijom,BiH je Malta zemlja ali ima duge granicu sa srbijom koji je nemoguce kontrolirati i treba nam pomoc zato eu ukoliko zeli da sprijecu ulazak migranata treba poslati svoje vojnike da to zaustani
Tako je, nađite neki izgovor da sredite ovo sranje od stanja molim vas
Nema potrebe sa srbijom kad ih vucko salje sa njegovom i dodikovom mafijom (fukarama) za novac u enritet rs. posle ih dodik pokaze put za federaciju. Bosanska vojska bi trebala na granicu sa srbijom time bi se okoncao problem migracije. Al je problem sto se tu dodik milanovic i covic protive. I zato sad imamo problem.
Habzburzi u usponu.
senzacionalisticki portal gadite mi se
Povijest se ponavlja. Hrvatska i Slovenija ponovo bez granica, a Hrvatska s istočnim susjedima žestoki zid.
Samo vi budite "nezavisni", a svi hrlite u EU.
Iskreno ovo je očekivano mislim iskreno, ovoliko problema s tim ljudima...
ustaska posla
Hrvatska se ograđuje od istoka.
djecu ti sunetim
Srbija, HR i BiH treba kolektivno da se ujedine i sve te migrante pošalju Zapadnoj Europi i Rusiji. Oni su kuhali u Siriji e sad neka pomognu jadnicima
Slazem se ali nisu problem Sirijci. Tu imas fukare sa svih strana svijeta. Ne kazem da medju njima nema cestitih i postenih ljudi koji zele obezbjediti bolje sutra svojoj familiji. Zna se kako se granice prelaze. Pricao sam sa Nepalcima u HR. Jadnici dizu kredit da bi dosli raditi u HR uredno sa vizom,radnom dozvolom... a razne mrake misle da mogu kako hoce.
Migranti kao izgovor za uigravanje taktike