Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim Bosanci dobiju dio Makarske rivijere i dio luke Ploče koji su svojim doprinosima gradili 50 godina, i BH katolici će dobiti komadić za svoj entitet.
Niste mogli tu nekakvu Erceg-BOSNU imat kada ste imali sve u svojim rukama,oruzje,ekonomsku moc,kada ste ucjenjivali Bosnjake sa svacim sto bi vam palo na um.E VALA necete je imat ni sada kada se i Bosnjaci nesto pitaju i odlucuju u ovoj drzavi BOSNI.Samo sanjajte,nije zabranjeno.
Tako je Hrvati, trzite svoje, ono sto vam pripada. Samo HERCEGBOSNA ni manje ni vise. Konacno ste skontali ko je ko.
...pa pravac u guzicu Hrvatsku. Pretsanite ocajnici da nam se cepite! Mi znamo sto hocemo, zasto bi bili protiv RS-a i Dodika koji nam pomazu, jer da nije njih ugrozen bi nam bio opstanak na ovi prostorima. Ne brinite, imacemo mi sve sto ima RS i mnogo vise, nas FBiH ne zanima, ona je za nas zavrsila svoju misiju odavno.Niste svjesni, ali blizu smo svog vjekovnog sna bas kao i sa nezavisnom Hrvatskom...HZ HERCEG-BOSNA, SAMO ONA I NIJEDNA DRUGA !!!
kmeeeee kmeeeeee
Hrvati, smarate vise!
http://www.24sata.info/vijesti/politika/66989-Klub-Hrvata-Inzko-ispravi-nepravde-koje-Hrvatima-nanijeli-Petritsch-Ashdown.html
džaba,Inzko je islamski igrač..nisu srbi ludi,ne hebu ga ni 0,24%
E Hrvati a sto bolan ne uputite pismo onome ko vas je kao i Bosnjake protjerao iz genocidne tvorevine tzv:\"rs\", jos ni jedno pismo niste uputili ni jednom visokom predstavniku da ukinu tu genocidnu tvorevinu i da obezbjedi ista prava i Hrvatima kao i srbima, ili vi Bosnu shvatate samo u granicama entiteta FBiH, a za teritoriju drugog entiteta nejmate interes, samo borbom za ravnopravnost svih naroda na svakom pedlju drzave BiH moze se postici ravnopravnost a nikako samo na jednom dijelu drzave, a to sto vi sad igrate kako vam duduk svira to je vas problem i uvijek ce te imati problema dok se ne klonite te politike podjela.