Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema od osuda nista,kao narod moramo biti kompaktni i oduprijeti se fasizmu u svim sferama ovog nenormalnog drustva .
Prvo, ova izjava je stara mjesecima i namjerno je puštena 10.06. na tridesetu godišnjicu masakra djece u Vitezu od strane Armije BiH. Drugo, Kordić nije rekao da bi zločine ponovio. Laž je smrtni grijeh i u islamu, pa će bosanske patriote nahebati kad dođu pred svevišnjeg Allaha!
Kaze:Sve bi ponovio isto
Koja ste vi sramota od medija. Strašno je čime se služite. Na dan kad su ubijena hrvatska djeca u Vitezu vadite iz arhive vijest od prošle godine da se taj dan ne priča o ubojicama djece Viteza koji slobodno hodaju po BiH, nego o Dariju Kordiću. Srami se Klix!!! Klub Hrvata KS Sarajevo to ne spominje pa je jasno kakav je to klub.
Zločin je zločin i svaki je za osudu. Lik smatra da nije kriv, već da mu se to napakovalo, a da mu je bilo čast biti nepravedno osuđen za svoj narod, koji je najviše stradao i nije pravda zadovoljena za žrtve vlastita naroda, a na njemu se sad iživljava. U tom je poanta. On ne negira zločin, nego da je kriv za isti, iako je osuđen. To je nešto poput kad strancu objašnjavam zašto se toliko svađamo a stanemo svi u grad ranga Milana.
Pošteno i korektno od ovih ljudi , to je ono što oni mogu za sada uraditi.
Lista Hrvata koji su Čoviču bitni kao semafor u GTA. Sad će njegov Tavla klub zvani HNS dati izjavu
Takve koji se ne kaju za neljudske činove i zločine bi trebalo ostaviti do kraja života u samici
Heloooouu probudite se
Jesam li ja nešto propustila ili se HDZ stvarno nije ogradio i osidio izvalu ovog manijaka?
Sta li bi izjavili i dali bi se uopste oglasili da su umjesto u KS zastupnici u HNKa
I ovi ce za par Godina kao i Vlaisavljevicka da svrsavaju na Kordica !
Svaka čast! Svaki časni Hrvat će osuditi, i svako treba osuditi zločince iz svog naroda. To je jedini put koji se može nazvati pravim bosanskim..
To je ljudski put, nema veze ni sa drzavama ni sa nacijama, a ni vjerama. Lik je ratni zlocinac, izjavio gadost, i od toga se svako normalan treba ograditi, i osuditi takve izjave, a vlast treba reagovati, i sankcionisati ga u skladu sa zakonom.
To nije Hrvat, Kordic je odpad izkot..
Svaka čast!!