Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TUZI genocidnu tvorevinu i BRANI Bosnu i Hercegovinu! BiH4EVER!
Edine, svaka vam cast gospodine. Vise javne podrske u federaciji po pitanju krsenja ljudsih prava u manjem entitetu.
KUSTA,DOBRA FORA!
KO NAS PRESTAVLJA BOLJE ŠUTITE TE MALO VIDITE KAKO SE ŽIVI U NJOJ KAKO SE DJELI POMOĆ ZA OBNOVU KUĆA...... MA FINO MA NEK VI IMATE. SVE BUDE I PROĐE... NIŠTA VI NE RADITE..............
Ajde poturice vratite se vjeri pradjedovskoj kao sto sam ja.
Svugdje an svijetu(demokratskom)imena ulica gradova naselja se imenuju od onih ko tu zivi,dakle lokalne zajednice.Ako Srbi vecina zive u npr.BBrod a zele da se zove smao Brod onda je to najnormalnija stvr na svijetu.U ovom slucaju VELIKOmuslimani pokusavaju sprecavati srbima u njihovom osnovnom ljudskom pravu pa zele VELIKOmuslimani d aoni odlucuju sta ce i kako ce se sta raditi,zvati gde zive Srbi.To je gospodo ludost,zlo pa i fasizam.Kako bi muslimani reagovali ako npr.Srbi ovako insistiraju da se u Zenici ulica Radomira Putnika nesmije menjati u tamo nekakvoga Muja Ali Mujkana aaaaa??Mislim d abi s eMuje Zenice samo nasmejali i zagalamili do neba.
Znaci ne moze Bosanska Gradiška, Bosanski Novi, Bosanska Dubica i Bosanski Šamac ...ali zato moze skola Srbija ???