Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i nakon kiše snijeg
Jebeš srijedu, naši izjavljuju da danas nije alarmantno stanje. Izgradite što više bogomolja, tu sručite i naše pare i donacije, neka narod ide i moli se Bogu, kao da to isto nema već gdje, džamija do džamije a iskreno se pomoliti Bogu rahat može i u svojoj kući. Moj djed mi je rekao dok sam bila dijete: ,,Sine nije Bog rekao da se prave džamije i crkve, Bog je rekao iskreno vjeruje i pomoli se gdje god na čistom prostoru ali valja narodu zamazati oči, oglupiti narod što više, NEKA NAROD VJERUJE, ČUVA DŽAMIJE I ČEKA OD ALLAHA ONO ŠTO MU JE DUŽNA VLAST DA STVORI. BOG JE REKAO POMOZI SI SAM I JA ĆU TI POMOĆI. VJERUJU LI U BOGA OVI ŠTO NAS OGRAĐUJU CRKVAMA I DŽAMIJAMA. E MOJ JADNI NARODE ZAJEDNO SAMNOM.
Ovo treba otčepit'
Kakvi su ljudi, vrijeme je dobro.
Sta li ce tek biti na proljece... Ne znam, mozda su sveopsti potopi po uzoru na 2014 jedini nacin da se narod dozove pameti. Ko misli da ce svijet svake godine slati stotine milione eura za sanaciju stete od poplava zestoko se vara. Vec sljedeci put ce reci "Ko vas sisa glupe!" Jedini spas je u radikalnom obracunu sa bespravnom gradnjom, sjecom sume i zagadjivanjem okolisa! A hajvanska neodgovorna vlast bi konacno trebala malo da progugla i studije vezane za klimatske trendove u Evropi u narednih par decenija - tu se naime moze procitati da ce poplave i obilne padavine biti nas stalni pratilac. Evropske zemlje se uveliko pripremaju za to, a mi... Glavu u pijesak i dace Bog. Ma nece dati budali nafake, nikad! Bilo tako i bice!
I treba nas sve oprati , posto smo obicna prljava stoka nista vise , onolike poplave bile svo smece odnijele , jutros se ustajem gledam Bosnu tone i tone smeca nosi , sta briga onog u gradu iznad mene , njemu je fino nije ni vidjeo poplave osim na klix.ba , sto ne bih bacao smece , zacepljivao odvode i slicno , ionako ako bude poplava sici cu iz svog toplog stana , pojaviti se u Crvenom Krizu da me vide moja gradanska duznos je ispunjena , a nisam jednom vidjeo one prve zgrade u Zenici kraj Bosne , izlaze iz zgrada prolaze kraj kontenjera i vrecicu direkt u Bosnu ...
eee vala i ti ga sad smasla, jesmo iz Zenice al nismotoliko nernormalni koliko se predstavljamo pa da prođemo pored kontenjera i idemo još 30 metara prema Bosni i baciti u Bosnu a ne u kontenjer,,, daj samo neka ti lajkovii pucajuu,,, evo lajkovaa da bog da se nahranio njimaa!!!
...severina je vidjela snijeg u maju, a nama bi se mogao desiti maj u januaru...
Haj priznaj,dugo si ovo smislj'o :D
To bijelo sto je padalo po njoj nije bio snijeg...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da pocnemo dizati stvari?