Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast!!! Slazem se s tobom, treba ih ukinut i zabranit im da se petljaju u bilo sta. Treba im ukinuti pravo da javno iznose bilo kakve komentare i \"poruke\" mira i sl. Jedino mozemo i napredovat, kada izbacimo religije sa vrha znacaja u ovoj zemlji. Politicari religije i koriste kako bi nas skrenuli sa pracenja njih,a i kao razlog njihove nemogucnosti rjesavanja i najmanjeg problema.
e bas se u tim svim vjerskim objektima \"bistre\" najzesca unutranjo-politicka previranja i kao umjereni liberal tamo ne idem iz principa jer tu su najtvrdokorniji ultra desnicari u ogromnoj vecini...
Da njihova uloga u održavanju postojećeg društvenog sustava je jako bitna. Nikada im nije bilo bolje. Infiltrirali su se u sve pore društvenog života. Posebno mi smeta što nam djeci ispiru mozak od drugog razreda osnovne škole. Činjenica je da njihove temeljne tvrdnje nemaju nikakve veze sa stvarnošću, znači čiste su izmišljotine . Činjenica je i da ljudi koji ne vjeruju se boje to javno priznati, valjda da ih okolina ne bi drukčije gledala. Ja se ne bojim i sretan sam što sve ljude jednako doživljavam.
Kebo je ocigledan primjer za kupljenog i podlog politicara,predstavnika bosnjacke zajednice. po islamu je tolernacija vazna, al nije dozvoljeno zatvarati oci i podrzavati jos nesto sto ionako vise nejma granica.sta je s onim krstom iznad mostara,nije to rio,al ne on gvori kako su crkve vazne a sokci furaju svoje kako furaju.vjesaju se sahovnice i gdje treba i ne. bolan zbog takvih tih,je i rat uopste mogucan,..jer ces ti bit prvi zaklan i takvi kao ti,mozes se popu jos sto god. ulizivati
naravno da je vazna, ko ce zavaditi narod jedan protiv drugog za oltarom. LOPOVI!!!
vrste vas polupismeni popovi i hodzice kako im je volja koliko glupo moras biti da te teolog vodi u zivotu?
Dobar ovaj Kebo-b
Kebo, ja pak mislim da bi za zajednicki zivot bolje bilo da se te institucije udunu, tj. da izgube svoj znacaj.
Jest, veoma vazna ali lose je \"igraju\" po gradjane a dobro po sebe (crkvu).