Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glasova ljudi, glasova :D
Mrs u penziju!
Najbolje receno - mrs u pm!
predizborna prica... kebo nece ionako osvojiti ni 1000 glasova .
Mudro zbori Kebo. Trebo je bit politicar!
HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH I OPET HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA KEBO JE SI LI POVEO I ONU KRAVU ŠTO SI NAMJENIO DA DAŠ NEKOM SIROMAHU NE BI LI TO ODJEKNULO MEĐU LJUDIMA KAO DOBAR PREDIZBORNI POTEZ, KEBO NIKADA NIŠTA ZA OVU ZEMLJU NISI URADIO, SAMO SI NAS KOŠTAO PAPRENO, AKO SI PAMETAN POVUCI SE U PENZIJU I ZABAVI SA UNUČETOM.
KEBO, KEBO LOPINO. LIJEPO U TOELJI, ALI KEBO NARODU NIJE LIJEPO SA ONIMAU FOTELJAMA. NEMAŠ GLAS MOJE PORODICE I MENE, NE NIKADA. PREKO 20 GODINA SE KEBO, KAO PUNO DRUGIH, MOTA PO VLASTI, IZ FOTELJE U FOTELJU, LIJEPO VAM BOGA MI, ŠTO I NE BI BILO, VAZITE ŠUPLJU A JA SVEGLADNIJA I GLADNIJA, BJEDNIJA I BJEDNIJA, BOLESNIJA, NEMAM ZA ŠTA LIJEKOVE DA KUPIM, OD PRIJE RATA MOJA NOGA NIJE IZVAN SARAJEVA NIGDJE MRDNULA A JASNO JE I ZBOG ČEGA, NAIME JEDVA VOZIM DUŠU PA ZAR MI NA PAMET PADA NEKO PUTOVANJE. A PRIJERATA SAM TO ČINILA SVAKE GODINE NEKOLIKO PUTA. DA LI JE VAMA U FOTELJAMA JASNO DO ČEGA STE DOVELI SVOJ NAROD. IMATE LI OBRAZ.
Predizborna posjeta Kebe u pokušaju animiranja vatrenih navijača da daju svoj iksić na glasačkom listiću dotičnom posjetitelju.
ako sad bolje ne zaigraju, Kebo im vise nikada nece doci ...
Fuj...gad. Misli neko će glasat za njega. Kako ljudi imaju visoko mišljenje o sebi to je strava.
Ne bih ga ja pustio u ovu salu ili restoran sta je vec, svi su oni isti
Kakvo druženje,vidiš da ih je Kebo prekinuo sa ručkom,kakva nekultura
Najjača mu je ona plavo oko plakaloo je :P
najveći promašaj bosanske politike,izgubljen,lijen,nekoristan,bože ćuvaj bosnu od ovakvih.G-DINE KEBO,MOLIM VAS,SAMO JEDNU STVAR NAVEDITE KOJU STE URADILI ZA BOSNU,SAMO JEDNU
Zivio na racun gradjana..
I sta ako ih je posjetio
Stara Titina škola :-D! Došao lafac, ovo ono izbori....