BiH
0

Kebo posjetio nogometnu reprezentaciju BiH u Tuzli

FENA
Potpredsjednik Federacije BiH Mirsad Kebo posjetio je nogometnu reprezentaciju BiH, koja će danas u Tuzli igrati prijateljski susret sa selekcijom Lihtenštajna.

U druženju u Tuzli, Kebo je istaknuto je da su bh. reprezentativci jedni od rijetkih, koji našu zemlju u svijetu predstavljaju dostojanstveno.

-Kebo je govorio o univerzalnim vrijednostima i afirmaciji mira i povjerenja u svijetu, te kazao da se upravo ponosi Zmajevima koji su nosioci ovih vrijednosti - saopćeno je iz Kabineta potpredsjednika Federacije BiH Mirsada Kebe.

Dodaje se da je ugledni hirurg i šef ljekarskog tima reprezentacije BiH Reuf Karabeg zahvalio potpredsjedniku Kebi za njegovo dugogodišnje zalaganje i podršku.

Reprezentacija na čelu sa selektorom Sušićem poželila je Kebi uspjeh, jer, kako su kazali, "naša zemlja treba ovakve ljude i političare".

-Potpredsjednik Kebo zahvalio se svojim domaćinima, posebno na respektabilnom predstavljanju naše države u svijetu, te kazao da će i dalje raditi na stvaranju uslova kako bi je na isti način predstavili oni koji ovu zemlju vode, što do sada nije bio slučaj - navodi se u saopćenju.