Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laz, laz i samo laz. Na kumu radi 70 ljudi, u opcoj 15 na urgentnom, i zasto ovo sve nije uvodila dok je bila direktorica opce??????????????
posto vidim da vam nedostaje kadra evo skromno predlažem da mi ženu zaposlite zdravstveni radnik sa svim staziranjima licencama i slično. 5 godina biroa. ili makar kakav kontakt za stelu. privatne poruke u inbox :)
Evo ja koji casno radim gore ko laborant, tvrdim da je ova >gospodja> jedna ogromna kucka! Sebija jeb.... ti majku mrtvu, nadam se da ce ti za ljeka trebat tebi i tvojima
Htjeli su ukinuti Opštu bolnicu "Abdulah Nakaš". Uposleni (oni sa karakterom) i građani nisu dopustili. Sada se "prepucavaju" jer žele financijski opteretiti Opštu, i ocrniti ljekare koji su odbili da pređu u KCUS! Zato ispaštaju pacijenti, koje "vozaju" tamo - 'vamo, optužujući dijelove zdravstvenog sistema, kojem i sami pripadaju, kojim upravljaju, na štetu svih nas.
Vidi sto se dusmani i lezihljebovici odmah natovarise na komentarisanje auuu Sebija je Kraljica dvorca i tu pocinje te i zavrsava 💪💪💪👍👍👍
Citam komentare i po pisanju vecine se moze zakljuciti da je Sebija sa doktorima i medicinskim sestrama kriva za loše stanje u zdravstvu Sarajevskog kantona.E mogu vam reci da grdno griješite.Gradjani Sarajevskog kantona su iskljucivi krivci.Vlast koju su izabrali postavlja direktore i one parazite u nekavim upravnim i nadzornim odborima svih zdravstvenih ustanova pa cak postaviše i Radeljaša za predsjednika upravnog odbora Fonda Zdravstvenog Osiguranja Kantona Sarajevo.Narod mu glasove dao.
Sebija je u rodbinskim vezama sa Fahrom.
Da se više nebi ulazilo u sve ujdurme i marifetluke oko bolnica i zdravstva u Sarajevu - mora se postaviti jedno jeino pitanje; Jeli ova "hanuma" sa slike pri i o sebi kada priča ovakve nebuloze ? Kolege - liječite je molim vas! Molba je u ime svih onih koji sebe smatraju iole mirnim u pameti!
...sekicu treba vezat menaĐerskim ugovorom. kake smo určeve sreće, još će nam neko je "ukrast".
- KCUS će raditi koliko može ovo je u stvari preizborni slogan SDA iz Tihićevog doba !!! Provjerite. Izađe neko na predizborni miting i kaže da će raditi koliko može !! HAjd im za vrijeme manadata ustanovi ŠTA RADE I ŠTA SU TO TREBALI URADITI ! osim štro su se enormno obogatili za vrijeme msvakog mandata. Bakir je uveo pravu revoluciju kad je rekao da će zapsoliti. Kakoi je u pretekle dvije godine od tog obećanja zaposlio samo par efendija u džamijnama koje otvorio nadigla se sad panika.
te neće za 4 nego za 8. Dok stranački stratezi priskočiše u pomoć: Za dvanest godina, jer kako Bakir nije bio baš najbolji učenik njemu je 4 isto što 12. Naravno ako se neko zaposli u insotranstvu ne može reči da mu SDA nije pomogla. pripomaže i fadil lež da je zapolio 20 hiljada na šđta gta Zvizdić ispravlja UZ SMANJENE INVESTICIJE !!! :)))) Pa ovo samo zajeran govnjivom motkom, mole boga da ih neko potjera.
Haman da je i ona isla na japansko iscrtavanje obrva
Ne, kod njih je Tuzima to lokalni plemenski običaj -:))
kanom ih tetovirala. donio bake iz Redzihin svatova ostalo od mlade..
Ljudi moji, sta mislite kako bi tek bilo da je direktor neko ko nema veze :-)
pa kaže ALIJE MI MRTVOG
zato ja cekam na ultrazvuk testisa 2 mjeseca isto kao da pola grada ima problema sa damu tako da bih volio da mi ih ona coki i pomazi nebili me prošla
Radije nemoj platit racun za internet a idi na UZ.
Predlažemo da bespolseni ložaći, vozači i portiri ubuduće vrše prijem te da se na taj način smanji cunami pacijenata !! Dobro bi bilo da suprug Bakir smanji zagađenje u Sarajevu i prestane neboderim pregrađivati kotlinu jer je to krivično djelo kojim je stvorio većinu plućnih bolesnika i astmatične djece pacijenata KUMa. Predlažemo da posao bolnice za plućne bolesti Pohrastvoi preuzme centrala SDA ili glavn odbor stranke sa Sebijom na čelu !!
nemoj mi molimte podhrastova cistacice previjaju pacijente istim rukavicamakojim brisu pod licno sam to doziivjela
@strumfeta Hvala ti štrumfeta rekao sam ložači, vozači , portiri a mislio sam i na čistačice. Sebija kadra dakle ima, samo ga treba dobro izmaneđerisati ko dr hafiz hadžija svjetski akdemik dipl manađer prof primarijus mr Faris G. , i na kraju ali najvažnije naravno Alijin lični ljekar i konsultant na hadžu ! I osob koje zavalila KUM 50 miliona u minus.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
St.Sebija.
Sebija Kraljica Bosnjaka!