Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu ovi normalni, ali nikako... Umjesto da troše pare na proširivanje kapaciteta oni će skršiti pare na nekakve beskorisne narukvice kako bi Gaši mogao biti sa svojom porodicom kod kuće i tu služiti kaznu! NISU NORMALNI!!!
NARAVNO, treba sad trositi pare i na ELEKTRONSKE \"NARUKVICE\" sa cipom, pa onda pustiti RULJU bolesnu na slobodu.. E, popisam se na one koji donose zakone...
MA DA.STRPAJTE IH U ZAVOD U HADZICE,U ZUNOVNICU, USRED NASELJA PA NEKA SE IZLEZAVAJU,I SPAVAJU U KOMFORU I JEDU NA RACUN PORESKIH OBVEZNIKA, A KAD IZADJU NA DOPUST NEKA ZASTRASUJU I PLJACKAJU OKOLNO STANOVNISTVO UMJESTO DA IH BACITE NEGDJE DALEKO OD NASELJA I TJERATE DA KOPAJU ZA JAVNE RADOVE I RADE NESTO. KOJI STE VI PAPCI I KRIMINALCI .GORI OD NJIH.
Pa za te pare su vala mogli napraviti ustanovu za maloljetnike, jašta...
a nista u nove kapacitete? e neka su ovim povodom odlucili da malo uloze u USLOVE ZIVOTA OSUDJENIKA fuj