Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moderatoru stvarno si djubre kad nedas da pokazem svoje misljenje u kojem nema niti jednog nedozvoljenog termina.zasto ne brisete tekstove koji su stvarno bezobrazni vrijedjaju vecinom Bosnjke.??
ZASTO MI BRISETE KOMENTAR SRAM VAS BILO, PUSTATE KOMENTARE UVRJEDLJIVE DO BOLI A O BEZOBRASTINAMA NETREBA NI TROSITI SLOVA
ZASTO MI BRISETE KOMENTAR SRAM VAS BILO, PUSTATE KOMENTARE UVRJEDLJIVE DO BOLI A O BEZOBRASTINAMA NETREBA NI TROSITI SLOVA
dobro je reko: Nane Fata \"napala\" 5 policajaca ????????????????? Pa to nema ni u najmracnijim diktaturama, niti je to istorija zabiljezila da moze jedna nane biti sudjena za napad na 5 policajaca ?????? Karkine, j.bem li ti sav rod i tebi i onim organizacijama za ljudska prava. Ovo istorija nije zabiljezila, srbi sramite se !
\"Donesi Fato jos jedno pice, donesi, donesi...Naslo se drustvo, zapricalo se, davno nismo zajedno bili...\". Ima hefta...
\"Hiljadutristotineosamdesetdevete krenuo je Milos da ugusi klevete...\"
Nece fata sina bajazita Oće fata obilić junaka Neće fata cara harača Oće fata miću iz inata
Imas pravo da im i svaki dan i minutu naplatis sto je ckva bila na tvom zemljistu i cak da dobijes i zemlju i pare,nano Fato samo se bori,da se svi tako bore svi bi svoje povratili i RS nebi ni postojao jer bi svako bio na svome.
Da je ta zena stvarno trazila pravdu i istinu, niko ziv je nebi cuo i nebi znao da postoji. Razvlace je i mrcvare po novinama i televiziji zato sto to odgovara pojedinim politicarima, da bi tebi i takvima kao sto si ti dokazivali kako je monstruozna RS. Sudbina te starice ih zanima koliko i tvoja.
Nana Fata je u svakom slucaju na vidjelo izvukla svu bijedu,nepostenje i monstruoznost institucija iz manjeg entiteta
e moja fato da si isla u skolu i citala knjige cula bi za pavla orlovica tvoga pretka sto se borio na kosovu polju mislim da mu se danas kosti prevrcu od takvih predaka sto su nosili casno srpsko prezime orlovic ma ne ja naravno izmisljam on je iz turske nema veze sa srbima i preziva se turkooglu i prica turskim a sad pljuvaci nastupite na scenu sa pljuvanjem istina boli
Fato živiš u Republici SRPSKOJ ! Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin. Ako ti ne odgovara uvijek možeš odseliti u Gluhu Bukovicu. Tamo si svoja na svome.
Nana Fata, budalasta zena, koju koriste u najnize politicke svrhe.
Nana Fata u borbi protiv srpskih \"junaka\"
Zato sto si probisvjet, i sto ti je ponos nepoznanica. Vjerovatno bi se i porodice kojima su pobili najblize trebale zadovoljiti izvjesnom novcanom svotom od RS - \" da politicari ne bi kupili poene nad njihovom nesrecom\". Ako nisi binser - onda si posrbica.