Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sandokan to nije vazno, mi imamo veliki natalitet. genocidasi ce opet izumrijeti, a mi ne. BIH4EVER
@CCC znaci treba zatvorenih ociju hodat cestom, jer ako nije do boga nece ti nista biti, jel? sto se mene tice ko hoce sam sebe da truje neg to radi,ali u svoja cetiri zida. a na javnim mjestima, kaficima itd,treba zabraniti.
kome se pusi nek pusi,svakom je kod boga propisano,đaba tebi ako ne pusis i ne pijes i sportom se bavis kad te auto spuca i zbogom ovozemaljski svijetu
najbitnije je to sto je Kongres odrzan 22.-24. oktobra...ne mogu da vjerujem hahaha
NEĆE DOČEKATI 40-TU...
pa nije ni cudo, svi stiklaju jednu za drugom, odes u kafic i omladina od 17 godina uveliko vec pusi, i to puse ko ciro. sta ocekivati od njih kad budu u 40-tim, 50-tim.
ma bitno je da su u nas cigare do dzabe, a rak pluca, pih, koga to briga...