Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Lafo (Armine?) - ti se ponosiš time? Napustio si svoju domovinu i sad se dičiš, bolje rečeno q.*iš, tu među pravim ljudima koji su ostali, branili i još žive u njoj bez obzira koliko \"usrana\" ona bila! Sramoto jedna. Licemjer jedan, ako su ti bolji onda ostani tamo i ulizuj se Švabama a nas klošare poštedi svojjih komentara.
ovo je presmijesno.... bosna se usmrdila, jest mi sad drago sto sam pobjego u njemacku
NE DAJ SE HAMZA!
kad si osudjen ni zasta,onda se rahat nasmijes dostojanstveno,a kad si zlocinac smijes se cerekajuci ko pasce
kako se lijepo smiješi...
Fino mu ime, ne znam ima li kakve veze sa zlostavljanjem kamila
Sve je ovo reis kriv.
SVE VAM JE RECENO,KO JE BJEGUNAC,STA JE RADIO,NA OSNOVU CEGA(RATNI ZLOCIN) JE DOBIO DRZAVLJANSTVO,KO MU JE DAO DRZAVLJANSTVO... I ONDA HOCEMO BEZVIZNI REZIM I DA IDEMU U EU,SADA SE VIDI ZASTO I ZBOG KOGA NECE MOCI. JESU I SADA SRBI KRIVI? ZASTO SADA NE KAZETE KO JE KRIV STO NEMAMO BEZVIZNI REZIM?
trebali su mu uplatit da ode malo na zrce da se odmori
hoće li i zatvorenici štrajkovati zbog smanjenja budžetskih primanja?
e stvarno
bem ti zatvor gdje ti na odmor izlazis